Ако продадете душата си на дявола знаете ли какво ви очаква?

Да продадете душата си на дявола или друго тъмно същества е много просто – само трябва да преминете  отвъд границите, позволени от моралната рамка (насилие в името на пари, предателството на добър приятел, изневяра, измами, кражби, и така нататък).

Също така е необходимо силно да желаете да обмените  душата си за конкретни материални или нематериални блага и редовно да си представяте реализирането на своите  желания. Дяволът ще дойде при вас по напълно случаен начин – това може да бъде както красиво момиче, така и невзрачен старец, който  минава покрай вас.

Хората  продават душите си постоянно, само се огледайте  наоколо, това се случва непрекъснато. Ето един прост пример: Човек иска пари, съответно си намира работа. Но той не е търсил работа по критериите  „харесва“ / „не харесва“ или „искам / не искам“, а  според критерия заплащане. Подписва договор и започва работа (от думата раб). Работата изсмуква от човека скъпоценна енергия, принуждавайки го да върви против волята си, която се противопоставя, но собственикът и поставя парите над своята същност –  това е продажба на душата.

Хората, които продават душите ползват и  по-ужасни методи. Например, предават своето семейство или някой човек, който им се е доверявал на 100%. Този акт е сделка с дявола. Такива действия поставят черни отметки на душата, убиват в  хората цялата положителна енергия, което ги прави нищожни и продажни. В замяна на предателството хората получават удовлетворение на техните жалки нужди.

Колкото повече един човек жадува нещо, толкова по-големи отстъпки от морала е готов да направи, а някои дори са готови на убийство. Ако човек иска нещо много, до фанатизъм, той определено ще го получи. Преминавайки допустимите граници, човекът сключва сделка с дявола, което е равносилно на продажбата на душата.

Много религии твърдят, че дяволът е изключително радостен от най-великото си изобретение, което кара хората да продават душите си – парите. Колкото повече хора престъпват линията, толкова по-силен и могъщ става  дяволът.

Колкото повече хаос има на Земята, толкова повече се увеличават престъпленията. В същото време броят на нещастните съдби неизбежно прогресира. Да ви се струва познато? Не? Само гледайте новините по „националните“ телевизии.

Аз не пропагандирам нищо и не призовавам никой  да вярва в дявола. Той съществува и чака да се препънете. Хората, които продават душата си на дявола, са най-алчните за материални блага на този свят. Често, причината за продажбата на душата са само пари и социален статус. На второ място според статистиката – неизлечими заболявания, непривлекателен външен вид и проблем с любим човек.

Преди да продадете душата си на дявола, помислете не само веднъж, дори не два пъти. Това е една много сериозна крачка, и ако се  решите на нея –  няма връщане назад. Вашето физическо тяло е нищо, а душата  вечна, безсмъртна. В замяна на временна утеха и щастие,  вие  давате всичко, което имате.

Това е неравностойна сделка, дори и ако след това станете най-богатият и най-щастливият човек на земята.

Ето защо, преди да търсите начини да продадете  собствената си душа, и да сключите сделка, трябва да знаете – това не носи полза на нито един човек на планетата. Полза ще има само дяволът, поставяйки в хербария си още една вечна, скъпоценна душа, в замяна на временни блага. Не си мислете, че дяволът от доброта ще ви помогне да решите проблемите си в живота!

Има магьосници, които извършват този ритуал за пари. В 95% от случаите това е измама. Предупреждавам ви  отново – колкото и да ви се иска да кажете сбогом на малката си душа, аз отново ви препоръчвам да забравите за това веднъж и завинаги. Това е грешка, фатална грешка. Продавайки душата си, скоро ще съжалявате, че сте направили това, и ще съжалявате завинаги.

Човекът е  ефирно тяло + обвивка. Обвивката се поврежда и става неизползваема след няколко десетилетия.

А ефирното тяло (душата) на човека,  продължава да живее след смъртта, и намира все повече и повече нови обвивки. Наистина ли сте готови да жертвате най-важното, заради една от безкрайно многото обвивки, цената на която въобще не може да се сравни с Вечната душа?

Холстен

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *