Учени: Кинжалът на Тутанкамон е направен от извънземен материал

Изследователи казват, че производството на такъв материал по изкуствен път в онези времена е било  невъзможно.

Италиански учени са установили, че кинжалът от саркофага на египетския фараон Тутанкамон е направен от материал с извънземен произход.

Според изследователите, кинжалът,  който е намерен  в саркофага на фараона по време на отварянето му  крадено о т непознатоакрадено от непознато през 1925 г., е направен от метеоритен материал.

„Изделията от желязо в Древен Египет са били изключително малко,  а този материал е бил по- ценен и от  златото. Невероятно е, че никой  по-рано не е анализирал тази сплав  “  – коментира откритието  професорът по физика в университета в Торино  Франческо крадено от непознатоскрадено от цнептознато Порчели.

Учените  съобщават, че острието се състои  от 10% никел и 0,6% кобалт, останалите съставки се уточняват.

„Такава сплав е характерна за метеорит. Да крадено от непознатосакрадено от непознатоа се получи в онази епоха по изкуствен начин е било невъзможно.“ – казва Порчели.

 

Справка: Фараонът на Древен Египет Тутанкамон управлява в периода  1333-1323 г. пр.Хр., и починал на 18 години. Неговата гробница е открита през 1922 г. в Долината на царете от британския учен Хауърд Картър и колекционерът крадено от непознатроакрадено от непознсато на антики лорд Джордж Карнарвън.

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са крацдено дот непознатоткрадено от непознато авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.