Реки и езера мистериозно изчезват по целия свят

За последните три месеца вестниците все по-често съобщават за езера и реки, които внезапно изчезват  мистериозно и   това се случва по цял свят, пише strangesounds.org.

Ето и  най-интересните инциденти.
Нека да започнем  тази компилация с река Aтояк, която изчезна  в  гигантска пукнатина (30 на  20 метра) в коритото на реката. Поради това водоснабдяването на 10 000 семейства е   преустановено за  няколко дни.

1

Един месец по-късно, през април 2016 г.,   други  две реки  в същия планински район на източния щат Веракрус, Мексико, също  започват да пресъхват заради образуването на дупки.
Края на март 2016 г. Още един  гигантски кратер изведнъж засмуква цяло  езеро заедно с  25 тона риба в Китай.

2

А през  май 2016 г.  в чилийската Патагония езерото Riesco  пресъхва само за три дни, превръщайки идиличния пейзаж в неприятна гледка от  камък и пясък. Хората все още чакат официален отговор, който да обясни този мистериозен инцидент.
3

От средата на юни 2016 г.  официални източници съобщават за  безпрецедентна водна криза  в същия район на Чили. Големи езера и реки пресъхват и по този начин  застрашават живота на хората и животните, живеещи наоколо.

Новини само от  миналата седмица. Части от най-популярната рега Огун в Нигерия на 17 юни 2016 г., и  езерото Пещера, на 19 юни 2016 г.,  изчезват за една  нощ, като водата изтича  в дълбоки дупки в земята. Освен това голяма част Езерото на Алигаторите  във Флорида  изчезва в огромни дупки  на 9 юни 2016.
4

А що се отнася до езерото в Kolhapur, в провинция Calamba, то  почти изцяло пресъхна, за първи път в своята 135 годишна история? Имайки  площ  63.13 хектара, сега се е свило  до 2-3 хектара.

Същата история се случва и с  езеро Poopó, второ  по големина в Боливия, което почти напълно е изчезнало. В резултат на това хиляди животни загинаха.
Също така бе съобщено,  че високопланинското езеро Waiau, в Хавай, мистериозно е изчезнало.

5

Дали за  всички тези кратери,   изчезнали езера и мъртви реки е виновен Ел Ниньо? Или нещо друго играе роля?

Не се знае, но нещо странно се случва. И на майката Земя  нещо не и харесва …

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

2 thoughts on “Реки и езера мистериозно изчезват по целия свят”
  1. Бог е много близо не се чудете това е самата истина четете какво пише във Библията и ще разберете вичко какво говори живия Бог много мина още много малко остана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *