Защо жените с големи гърди са по-умни и имат по-висок IQ?

По-добре послушайте изследователите. Имате големи гърди? Тогава ние имаме добра новина за вас.

Като  утеха за невъзможността да си купят  блузка с копчета, които да  остават закопчани, учените съобщават, че жените с големи гърди са по-умни от жените с малки гърди!

Социолози  от Университета в Чикаго  провели проучване, разделяйки  1 200 жени на групи в зависимост от размера на гърдите.

След това всички жени били тествани за IQ (еднакъв тест за всички) и тези с по-голям бюст показали резултати с 10 точки повече!

Проучването само посочва  тези факти, без да се опитва да изясни защо жените с големи гърди са с по-висок IQ, отколкото   жените с малки гърди, – което е жалко, защото това би било интересно да се прочете!

Но  това проучване отново потвърждава факта, че всички са  предубедени към жените с големи гърди.

Кой знае защо се смята, че дамите с голям бюст са по- развратни, по- покварени и мислят само за секс. В действителност, от  пръв поглед към  жена с големи гърди, вероятно може да се каже само едно нещо: тя  има големи гърди и това е всичко. Точка.

Нека това изследване да ни  послужи като напомняне за това как  несправедливо се отнасяме към жените. Вместо още веднъж да  анализират участничките, социолозите  автоматично решили, че размерът на гърдите е  единствената променлива между групите.

Друго те не взели под внимание.

Интересно  как биха  реагирали мъжете, ако започнат да ги  оценяват единствено по дължината на члена, или по степента на плешивост? ..

А вие какво мислите за жените с пищни форми?

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *