Децата – индиго, децата – кристали и децата на дъгата- от кои сте вие?

Принадлежността към определена група – не е присъда  и не е карма

Много хора са чували за теорията на поколенията, според която всички хора по света са разделени на групи въз основа датата си на раждане.  Тази теория е подобна на учението за  призванията.

Според нея, всички ние се делим на деца – индиго, кристални деца и деца на дъгата. Вие искате ли да разберете към коя група принадлежите?

Децата Индиго:

    родени са в периода  1960-1990-те години;
    по природа не се покоряват на общественото мнение;
    презират системата;
    сами са;
    податливи са на зависимости;
    упорити.

Те са непокорни и са зле адаптирани към конфликтни ситуации у дома, на работното място и в училище. Те са бойци по дух, вътрешно желаят да вървят  срещу прогнилата система, и това може да се види в музиката, която те харесват; начина на живот, който са водили в младостта си; по филмите, които гледат, по книгите, които четат. Често тяхното изкуство придобива психоделични форми. Именно те са измислили интернет, изобретили са  различни джаджи, и са  направили всички онези неща, които промениха света.

Призванието на поколението: Да унищожат това, което не работи, и да проправят  пътя към по-добър свят.

Деца – Кристали:

    родени са в периода 1980-2000 г;
    силни и искрени;
    притежават развито въображение и творчески способности;
    склонни са към изучаването на мистицизъм и свръхестественото;
    с лек характер.

Децата – Кристали принадлежат към така нареченото поколение X –  те имат много сходни черти. Това са хора с много чувствителна интуиция, която привлича всичко мистично и свръхестествено. Те  лесно познават настроенията на другите хора и са дълбоко съпричастни с другите.

Те имат много лек характер, но в същото време у тях се съчетават противоречиви чувства. Понякога тези скрити конфликти тласкат хората-кристали по  хлъзгавия път на  наркотиците и  алкохола. У тях  често се появяват пристъпи на тревожност и паника.

Тези хора са родени в сложно, преломно време, когато обществото  направи  огромен скок към новите технологии. В детството си не са имали джаджи и интернет – всичко това идва по-късно, когато те стават възрастни. И тези промени просто не са могли да не засегнат техния вътрешен свят.

Но те са твърди и силни – като истински кристали. По природа те са надарени със способността да виждат света с ясен поглед. Именно с  тази чистота на сърцето, с тенденция да търсят идеала и силата , се обясняват техните   стремления към персонажи  супергерои и свръхчовеци.

Призванието на поколението: Създаване, развитие и изграждане. Те са призвани да създават новото и да подобряват старото.

Децата на дъгата:

   родени са  през 21 век;
    позитивни и забавни;
    отлично се справят с джаджите;
    предани, но едва сдържат чувствата си;
    обичат животните, природата и са склонни към вегетарианство;
    ценят свободата.

Децата на дъгата са  най-ново поколение. Поколението Z. Хората, родени през новото хилядолетие. Те са изключително съвременни и технологично грамотни, защото растат в света на информацията. За достъп до всяка информация за тях е достатъчно да натиснат няколко клавиша.

Тези деца са щастливи и жизнерадостни, като глътка свеж въздух. Те са генератори на забавление и радост. Тези хора могат лесно да проникват в същността на нещата, които са изобретени от предишното поколение. Повечето от тези деца ценят свободата, обичат да пътуват и се стремят да не приличат на  техните по-възрастни братя,  сестри и родители.

Призванието на поколението: Да дават живот, да обогатяват това, което вече е създадено, да развиват своя човешки потенциал и да живеят в хармония с природата.

Всички  тези три архетипа трябва да съжителстват заедно, така че човечеството да може да живее и да се развива по-нататък. Принадлежността към определена група – не е присъда и не е карма. Това е възможно най-добрият начин да реализират своя потенциал, като развиват своите достойнства и да свеждат до нула недостатъците.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *