Aстронавт на НАСА е видял мъртви извънземни в неизвестен филм за катастрофиралия НЛО в Розуел

Все повече свидетели твърдят, че инцидентът в Розуел е реален.  Появиха се  нови данни за това , че астронавтът на НАСА подполковник Елисън Онизука  е виждал кадри с  мъртви извънземни, с които са експериментирали в Розуел, пише yournewswire.com

„В статията си McClelland твърди: Защо НАСА е показвала на астронавтите филм  с трупове на извънземни е неясно. Макар че  McClelland счита, че това  може да бил  някакъв психологически тест, за да се види как астронавтите ще реагират на такива кадри.

McClelland, разбира се, често е критикуван  за някои от неговите странни изявления в миналото. И, въпреки, че той твърди, че е бивш SCO (оператор на космически кораб на НАСА), бившият сътрудник не фигурира на интернет страниците на НАСА и други подобни държавни агенции, които правят записи на  такива лица.

Дали  всъщност причината е, че той никога не е бил астронавт,  или правителството е премахнало всички официални записи,  остава спорен въпрос. McClelland обяснява  отсъствието си  в официалните документи на правителствени агенции на своята интернет страница:

Смята се, че останките на извънземните, които се разбиват в Розуел, са били закарани в Зона 51,  най-секретната военна база на САЩ, разположена в пустинята Невада.

Военните тогава  твърдят, че разбилият се  кораб е  бил просто един балон, но наскоро признаха, че балонът всъщност се е използвал за мониторинг на ядрени опити.

Истината все още е някъде там….

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *