Киану Рийвс – пътешественикът във времето (видео)

Уфолози от САЩ направиха невероятно предположение: Актьорът Киану Рийвс се оказва, че е безсмъртен човек, или, най-малкото, пътешественик във времето.

 

Може би, предполагат уфолозите, Рийвс използва използва извънземни познания в областта на медицината, които му позволяват да удължава възрастта си за неопределено време. В такъв  случай той може дори крадено от нсепознатцодкрадено от непознато да не е на 500, а на 1 000 години.

 

Киану Рийвс е канадско-американски актьор и режисьор, продуцент и дори музикант. Той участва в такива крадено от нрепознатосккрадено от непознато известни филми като „Константин“, „Матрицата“, „Адвокат на дявола“ и много други.

Талантът на Киану, както и уникалната му външност, малко податлива на стареене, вероятно са причинили големия интерес към него от страна на изследователи на паранормални явления. Трябва да се отбележи, че подобни аналогии не се правят за пръв път крадено от непознатоцкраденцо от непокзнато за биографиите на известни хора: всички ярки личности не само предизвикват обществения интерес, но са заобиколени от ореол на тайнственост и мистицизъм.

крадкено от непознатоцксрадено от непознато
кр адено от непозндатодкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *