Аномални електромагнитни вълни, съответстващи на дейността на HAARP, усилват урагана Ирма (видео)

Сайтът на ВМС на САЩ показва, че цялата планета е обвита в странни „аномалии на HAARP“, произхождащи от Антарктида.

Онлайн изданието allnewspipeline.com пита: „Дали това  наблюдение не  е още едно доказателство, че Америка е попаднала под ударите на климатичната война във връзка с  противопоставянето в рамките на глобалисткия дневен ред?

Снимката е взета от MIMIC  изследователската лаборатория на Военноморските сили на САЩ(Morphed Integrated Microwave Imagery на веб-сайте CIMSS – Total Precipitable Water (MIMIC-TPW), и както е показано в  първото и второто видеото по-долу,  виждаме странна  HAARP аномалия в Атлантическия и Тихия океан от антарктическия  регион с „вълни“, директно взаимодействащи с бързо усилващия се ураган  „Ирма“. Това не е ли доказателство, че „Ирма“ вече е направен  „оръжие“?

Както научаваме от тази история, докато САЩ са избягвали силни урагани много години по-рано от „Харви“, някои  алтернативни климатични експерти предполагат, че сега Америка е под „климатичния  удар“ на глобалистите, заради  опозицията на президента Тръмп. Общата цел на глобалистите, както можем да видим директно от изказванията на различни представители,  теориите  за „модифициране на времето“,  „климатични войни в Америка“, може  се се окажат реалност.

И, което е интересно в тази много странна аномалия, която идва от дълбините на Земята, вълните се отразяват по  цялата планета. И докато все още можете да посетите сайта им за  да получите по-точна  представа за това колко често са срещани тези вълни, можете да се убедите,  че вълните минават  през Ирма  няколко пъти.

И изглежда, те отскачат една от друга по време на „пътуването“ си  по света. Както показва уебсайтът на MIMIC, това което се представя под  формата на очаквани валежи, всъщност  са „вълни“. Това доказателство ли е, че няколко различни разрастващи се климатични системи по света се зареждат с енергия?

По-рано бе съобщение  за някои странни аномалии с произход от Антарктическия регион, които също бяха засечени от  уебсайта на MIMIC през последните няколко години. Аномални явления също така  са засичани и от  от други сайтове, които наблюдават странностите на времето, например отличният уебсайт Strange Sounds.

Ето защо реално възниква въпросът дали тези вълни зареждат с  енергия  урагана  „Ирма“ чрез установки от типа HAARP, за да го направят оръжие срещу Америка?


=================

Шокиращо изявление на Индия: HAARP е „истинската причина за глобалното затопляне“

Индийското правителство обяви, че секретната програма на  САЩ –  HAARP, е отговорна за глобалното затопляне. Според министъра на околната среда Анил Мадхав Дейв, правителството на САЩ е в състояние да…

Continue reading „Шокиращо изявление на Индия: HAARP е „истинската причина за глобалното затопляне““

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *