Вълшебният Портал 11:11. На 11 ноември се отваря Огнената Врата на Персей

11 ноември е  един от най-силните енергийни дни в годината. Този  енергиен Портал се отваря на 11:11. На този ден можете да получите енергии с невероятна сила. На 11 ноември си пожелавайте всичко, визуализирайте Новата реалност, в която искате да живеете.

Желайте си  мир, любов, здраве, щастие на любимите си хора, Земята и Вселената, и се настройте на Единство с всяка форма на живот на планетата. С цялото си сърце визуализирайте и си представете Мир в собствената си страна, в  целия свят, чиста планета, очистени от замърсяване води, почви, минерали, животни, щастливи и радостни хора и деца!

Настройте се на светлината на сърцето си и излъчвайте Светлина в околното пространство (визуализирайте). Бъдете радостни и тържествени този ден. И всичко това ще се реализира рано или късно.

Всичко ще стане по-добро и по-мъдро, ще се отворят много Порти на Светлината и ще потече Енергията на Живота, като  се насочи към съкровището в  сърцата на хората, и всичко ще се прояви в умовете и сърцата на много хора, които ще започнат новия си начин на Възход в света на красотата и изяществото на вечните форми на живот и неговото съвършенство.

Огнената Врата на Персей

Нишката на Ариадна – това е пулсът на Земята и още една възможност да се създадат условия за преминаване през Огнената Врата на Персей.

11:11 – това е изход от царството на Андромеда и навлизането в  полето на рентгеновите  излъчвания в съзвездието Персей. Това е най-великата възможност за промяна на света, заключена зад  Огнените Врати на Персей, накъдето стремително се движи  Земята.

12:12 – Земята ще премине през Огнената Врата на Персей и ще  промени хода на еволюцията на планетата и човечеството.

Повечето хора са избрали игнориращ вектор по отношение на факта, че всичко около тях се променя. И се променя към по-добро. Това е само повърхностно разбиране на Земята и човечеството е потънало в отчаяние. Но това не е така. Стигнали сме до нова еволюционна  линия.

Абсолютно всичко във физическия свят при промяна на позицията и формата, при промяна на структурите на развитие се променя така,  че старата, достатъчно импулсивна материя, като жив организъм, се съпротивлява на всяка нова перспектива. В старата, импулсивна материя влизат тези видове съзнание и енергии, които не са готови да загубят това, което си мислят, че имат. Тяхната съпротива предизвиква конфликт с новия перспективен импулс енергия, генериращ   Светлината на Твореца.

Нищо не е вечно. Всичко се променя, като се започне с  материалната  форма и се завърши със самата същност на Твореца. Такъв процес се нарича еволюция. Ето защо, всичко старо не може да влезе в новото. Перспектива – това е  творческата енергия, която липсва в старата енергия. Ето защо светът е в истинска агония. Той се  съпротивлява на мащабните промени, които ще изменят съзнанието на човечеството.

Нишката на  Ариадна – това е перспектива, която се дава на прогресивното човечество, че е влязло в Огнената Врата на  Персей 11:11 и да активирате това, което е дар от Бога. Този подарък – това е нашата ДНК, която вече е активирана в  многомерните гени при положителното влияние на космоса.

Нашата ДНК – това е Бог!

В нашата ДНК е  ВСИЧКО! В Матрицата на ДНК се намира цялата перспектива на  човешкото самопознание.

Да се познае Бог – това означава  да се активират всички гени в ДНК, които преди това са били в „спящо“ състояние. Именно нашата ДНК неуловимо реагира на енергийните промени в  пространство. И сега, когато преминаваме  през Огнената Врата на Персей, напускайки триизмерността на Андромеда, ние навлизаме в  нови процеси. Нас ни  водят  към Семейството на Светлината!

ДНК в лицето на тази генетична информация, която трябва да се активира, ще бъде открита  като Светлината на Бога. Защото само така в условията на положителното въздействие на Космоса нашите гени ще се „събудят“.

Но това,  съзнателното човечество трябва да осъзнае, че ние – сме Творци. Ние трябва да се освободим от триизмерните отношения на съзнанието ни, от старите енергии, с които сме живели в миналото. Но сега те нямат място в нашето настояще. Нашето настояще има мощен импулс, в който ще се активират гените, отговарящи за Божествените програми на новия човек.

При навлизане в портала 11:11, гените под формата на антени ще започнат да улавят  мощните импулси на рентгеновото излъчване на Персей.

Точно така  всеки прогресивен човек ще влезе в портите на Персей и ще започне да променя своето пространство.

Искате ли да знаете защо е всичко това? Космосът, като огромен творчески потенциал, или като единен организъм, регулира енергийния процес така,  че всичко в него да е хармонично. Следователно, енергията на космоса трябва да резонира с тези еволюиращи части от Космоса, които са в процес на развитие.

По този начин, енергията на Огнената Врата на Персей – това е порталът  11:11, който дава възможност да се преконфигурира съзнанието на нов космически импулс. И тъй като ние сме Творци, на нас ни е  дадена Божията воля и ние трябва да се възползваме от нея.

Това означава, че всяко прогресиращо съзнание може вече да определи, че в него все още има нещо старо и отживяло. Необходимо е  всеки да направи свои оценки, от какво би искал да се отърве и какво несъвършено носи  в себе си  в момента. Това ще   позволи на всеки да се освободи от  тези стари енергии в съзнанието си, за да може да премине през трансмутацията по време на влизането през Огнената Врата на Персей.

Съзнателното преминаване през портала 11:11 дава възможност да  структурираме нашето съзнание с нови космически енергии, които активират спящите гени на нашата ДНК. А това означава, че всички ние положително ще заразим тези, които са готови за тези промени, но поради различни обективни и субективни процеси все още не са успели да започнат този процес.

Нашата ДНК е квантов генератор с функции на преобразувател и предавател. Ще има квантово пренасочване на всички космически енергии в спящите гени. Това е просто холограма. Ако се гледа на  ДНК като на генератор на еволюционните процеси, то  промените в генетичния апарат в един човек неизбежно ще доведат до промени и у други хора.

Перспективата е  точно такава!

Фантастично: Хората са биороботи – в човешката ДНК са скрити кодирани текстове

Изследователи са открили, че в  ДНК се крие някаква кодирана информация, наличието която заставя човека да се счита  за  биологичен компютър, съставен от сложни програми. Тайнственият текст в ДНК молекулите… Continue reading „Фантастично: Хората са биороботи – в човешката ДНК са скрити кодирани текстове“

Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)

На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани са книги и карти с огромни размери. Сгради  със старинна архитектура, които  са с … Continue reading „Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)“

Шокиращо откритие: У октоподите е открита извънземна ДНК

Изследване, представено наскоро в списание Nature, се  превърна в сензация. В него е описано, че в хода на анализа на ДНК на октопод, учените са  стигнали до  заключението, че тези… Continue reading „Шокиращо откритие: У октоподите е открита извънземна ДНК“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *