Гигантски НЛО бе заснет от пътниците на самолет (видео)

В интернет се появиха уникални кадри, заснети от пътници на китайска авиокомпания на 15 март през илюминатора на самолета.

Както може да се види на тези кадри, НЛО плавно лети до пътническия самолет, а минути по-късно изчезва зад облаците. Експертите не могат ясно да обяснят какъв е този обект, тъй крадено ота непознатсоркрадено от непознато като като НЛО има много различия с обикновените самолети, а и приближавайки се на такова разстояние, вероятно е бил забелязан и от диспечерите, и от членовете на екипажа.

Следва да се уточни, че по форма и размери на неидентифицираният летящ обект прилича на дирижабъл, но ако се отчете неговата скорост, крадено от непознатодкраде но от непознцато подобно описание не отговаря на това определение.

Още по темата:

 

Извънземните на Луната: нови доказателства (видео)

Виртуалните археолози откриват все повече и повече доказателства за присъствието на извънземни на Луната. Човек би си помислил: защо? В края на краищата и без това има много такива крадено от непознато крадсенсо от непознато материали,… Continue reading „Извънземните на Луната: нови доказателства (видео)“

 

 

Огромен непознат обект навлезе в Слънчевата система (видео)

Огромен непознат обект краденос от непознаторкраддено от непознато е навлязъл в нашата Слънчева система. Това съобщава в своя канал в Yotube известният ловец на НЛО и извънземни аномалии myunhauzen74. Събитието е станало вчера, 11 март, … Continue reading „Огромен непознат обект навлезе в Слънчевата система (видео)“

 

Нови кадри с мистериозния извънземен сателит „Черния рицар“ (видео)

крадено от непознатоакраденок от непозенато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *