Защо на добрите хора им се случват лоши неща?

Случвало ли ви се е да си зададете въпроса „Защо лоши неща се случват на добрите хора?“ Или (което е още по-неясно) „Защото добри неща се случват на лошите хора?“

Често ние вдигаме рамене и казваме: „Животът не е справедлив!“ Това обаче е неправилно твърдение, защото животът наистина е справедлив. Ние създаваме нашата реалност, използвайки същите правила като всички останали. Тези правила нямат нищо общо с доброто или лошото!

 

Същото важи и в обратен ред. Можете да бъдете най-приятният, любезен и симпатичен човек, но ако имате негативни очаквания за това какво ще се случи в живота ви, ще го получите!

И въпреки че ни учеха, че трябва да бъдем добри и да вършим добро на другите, за да получим добро в замяна, това, което наистина има значение, е това, което според нас ще се случи с нас. Ако не вярвате, потърсете доказателства във вашата среда. Проверете вашите приятели, роднини и колеги, особено тези, които изглеждат особено добри или неуспешни. Ще откриете, че техните очаквания определят тяхната реалност.

За много от нас, да сме добри към другите и помагаме на ближния, ни помага да се чувстваме добре и да повдига духа ни. Ако се чувствате развълнувани, помагайки на другите, тогава да помагате на другите е страхотна идея, защото ви кара да се чувствате добре! Чувството за добро непременно ще ви помогне да получите всичко от Вселената.

Разпространяването на любовта и добротата са чудесни начини да повишите вибрациите си и да се почувствате добре. Така че продължавайте да го правите!

Не забравяйте обаче, че най-важното е да имате положителни очаквания от живота. В крайна сметка вашите очаквания са това, което диктува това, което получавате, и това, което се възпира от вас. Без положителни очаквания, никаква доброта, щедрост или полезност няма да ви помогне!

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Как могат да бъдат решени всички проблеми – с бумеранга на доброто (видео)

Ние често обичаме да се оплакваме от този жесток свят. От гадните, безсърдечни хора, които са безразлични към всичко в света с изключение на своето благосъстояние. И после сами решаваме… Continue reading „Как могат да бъдат решени всички проблеми – с бумеранга на доброто (видео)“

Най-доброто възражение, което може да се измисли!

Адвокат:  Полицай, вие видяхте ли  как клиента ми напуска местопроизшествието? Полицай: Не, сър, но след това на няколко пресечки  забелязах човек, който съответства на описанието на извършителя. Адвокат: Кой ви… Continue reading „Най-доброто възражение, което може да се измисли!“

Трогателна история за човешката доброта (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *