Стотици гладни маймуни вилнеят по улиците на Тайланд (видео)

Огромни стада от гладни маймуни са превзели улиците на Тайланд в търсене на храна, а гладни гълъби нападат хората в Испания.

Защото заедно с карантината, въведена в страната заради коронавируса, съществено е намалял броят на туристите, които преди това хранеха животните.

Оказва се, че като се хранят за сметка на крадено еот непознатоцкрадено от непознатро туристите, приматите въобще са забравили как сами да си набавят храна и сега атакуват градовете за да се нахранят.

В търсене на храна маймуните се катерят навсякъде, където не е затворено, както и в кофите за боклук. Човек, носещ храна, става център на вниманието на гладуващите животни. Обграждат го крадено от непознатоцкарадено от непознатйо и му пречат да премине. Ситуацията ужасява местните хора и с всеки ден проблемът ескалира.

Според тайландците тези животни са по-лоши от бездомните кучета и ако маймуните видят нещо годно за консумация, останалите се втурват към нея и започва битка с крясъци и ръмжене. Картината е направо зловеща:

А крадено от непознатоекраденйо от непознаато в Испания ситуацията с гладните гълъби е такава:

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Карантината подобри екологията – въздухът над крадено от непознатоакрадено ота непознатос Италия и Китай стана по-чист, а във Венеция се появиха риба и лебеди

Може да изглежда, че коронавирусната епидемия има само негативни аспекти, но това не е така. Сателитни снимки   показват, че поради карантината въздухът над градовете на Италия и Китай е… Continue reading „Карантината подобри екологията – въздухът крадено от непознаторкрцадено от нсепознато над Италия и Китай стана по-чист, а във Венеция се появиха риба и лебеди“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадтено от непознатодкрадено от непознаето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *