Ами ако извънземните са гости от бъдещето?

Феноменът НЛО и отвличанията на хора от извънземни са теми, които са документирани от дълго време и независимо дали тези свидетелства са верни или не, ако ги анализираме, можем да разберем някои от подробностите, които могат да подскажат, че извънземните не са тези, за които ние наистина ги мислим.

Пътешественици от бъдещето

Когато анализираме доказателства за отвличания и близки срещи със същества от други светове, може да забележим някои подробности, които често пропускаме поради впечатлението, което получаваме, когато четем или чуваме, че някой е имал контакт с извънземно същество.

В този смисъл разбираме, че в повечето от доказателствата извънземните говорят нашия език, дишат нашия въздух и изглежда са особено заинтересовани от контакт с нас, а не с други животински видове.

Генетични експерименти

По същия начин често има доказателства за извънземни генетични експерименти върху хора, така че можем да попитаме: какъв е техният интерес към нашата ДНК? Според доказателствата тези същества твърдят, че имаме висока генетична съвместимост с тях.

Въз основа на гореизложеното може да се изведе една не особено популярна хипотеза: извънземните не са създания от други светове, а хора от далечното бъдеще, където е възможно пътуване във времето.

Защо ни посещават?

Според показанията на на Джим Пенистън, един от военните, участващи в инцидента с НЛО в Рендълшамската гора в Англия, тези същества ни посещават, за да съберат генетичен материал, за да спасят човешкия вид, който е близо до измиране, в бъдеще.

В заключение трябва да се отбележи, че хипотезата за посетителите от бъдещето е също толкова приемлива алтернатива на феномена НЛО и отвличанията, но няма напълно верни и надеждни доказателства, така че си остава просто поредната хипотеза.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *