Всемирен потоп или ядрена война?

В митологията и легендите на почти всички страни по света има сведения за определен катаклизъм, който е унищожил целия живот на нашата планета.

 

Обикновено става дума за потоп. Но наистина ли е така? Има доказателства, че в древни времена на Земята е избухнала ядрена война, унищожила всички живи същества.

Учените, изучавайки структурата на нашата планета, стигнаха до извода: изненадващо Земята е буквално разрязана от някакви странни фунии.

Мнозина ги наричат ​​белезите на нашата планета и сериозно се чудят дали глобалната ядрена война е унищожила някога проспериращите и технологично напреднали цивилизации?
Нека да разгледаме по-подробно какво представляват тези мистериозни белези.

Според различни оценки геолозите преброяват до 100 фунии с различна дълбочина и диаметър, средно от 2 до 3 км. Има обаче и по-дълбоки кратери. Два са. Единият в Южна Америка е с диаметър 40 км, другият в Африка е с диаметър 120 км.

Сега да предположим, че тези обекти са се образували, според учените, традиционно подхождащи към въпроса за глобалния катаклизъм, в палеозойската ера, т.е. преди около 350 милиона години. Но ако изхождаме от изчисленията, че след сто години пясък и пръст, вятър, вулканичен прах и т.н. увеличаване дебелината на земята с 1 метър, излиза, че не трябва да има никакви фунии. Но те продължават да плашат с внушителните си размери.

А ако войната се е състояла, съдейки по легендите и митовете, преди около 25 000 години, тогава всичко повече или по-малко се получава. Земният слой ще се увеличи само с 250 метра, което би било съвсем естествено.

Но какво би се случило с планетата, на която отново по изчисления на учените бъде взривена бомба, достигаща по мощност 5000 мегатона тротил?

Прах, сажди биха блокирали Слънцето. Цялата планета ще бъде обгърната от ядрена зима. Спомнете си, че древните маи са имали два календара: единият е имал 240 дни, другият е имал 290. Изследователите предполагат, че това е пряко свързано с катаклизмите, които се случват на земята.

Планетата не се е изместила от орбитата си, но мощен удар предизвиква преразпределение на вода и лед на повърхността, което довежда до удължаване на деня. В първия случай е имало 36 часа на ден, във втория – 32. Продължаващите експерименти също потвърждават тази теория: ако човек бъде поставен под земята и се изключи наличието на часове, тогава той започва да живее според вътрешния си график, който е 36 часа. Това е паметта на вашето минало на генно ниво.

В резултат на катастрофата и провокираните от нея пожари е трябвало да се отдели 28 пъти повече енергия, отколкото от самите експлозии. Всички живи същества или изгарят, или се задушават от въглероден окис. В Кодекса на Рио маите описват катаклизма, който ги е поразил по следния начин: „Кучето, което дойде, беше без коса и ноктите му паднаха“, това е типичен пример за лъчева болест.

Както показват наблюденията, хората, живеещи в радиуса на радиоактивната зона близо до Чернобил, развиват болестта циклопия. Нека си спомним колко много легенди разказват за многобройни срещи с фантастични циклопи и дори се споменават цели нации-мутанти.

Друг пример за генетична мутация е гигантизмът, удвояването на вътрешните органи и т.н.

Освен това учените не се съмняват, че монголоидната раса е пряка наследница на мутацията. Това са китайците, монголите, ескимосите, уралците, южносибирските народи и народите на двете Америки. Но в крайна сметка по-ранните представители на тази раса бяха представени от много по-голям брой националности и се срещаха не само в Азия, но и в Европа, в Египет и т.н.

Интересно е, че съвременното разпространение на монголоидната раса заема главно онези територии, които може би преди предполагаемия голям катаклизъм са били заети от древни развити цивилизации.

Е, и това, което е най-изненадващо, децата-изроди и с атавизъм също се считат за пряко доказателство за някаква ядрена война.

Мутацията е просто наследство от далечни предци, което понякога се проявява днес. В допълнение, това обяснява факта на раждането на мутанти при хора, които са абсолютно здрави.
Войната обаче продължава. Държави, които все още запазват военна мощ, започват да използват лазера, за да унищожават хора и да разрушават техните подземни укрепления. Известните „лули“, разпространени по целия свят, включително руските лули в Перм, са дело на човешки ръце или по-точно човешки оръжия.

Но изграждането на тунели и подземни проходи, разбира се, е съществувало много преди ядрената война. Оттук и многобройните пещери, проникващи в нашата земя. Днес ги считаме за естествени образувания, но в какво би се превърнало едно модерно метро след петстотин години без използване и подходящи грижи?

Интересен случай е подземният тунел, свързващ Испания и Мароко. Тук се среща удивителен вид маймуни „Гибралтарски червеи“, тъй като живеят само на изхода от пещерите.

Очаква се ядрената зима да продължи около 20 години. Хората, които се заселват в пещерите, постепенно губят зрението си. Ръстът им намалява. От тук произлизат легендите за джуджета, тролове, белооки чудовища, елфи и гноми.

Те просто не искат да осъществят контакт с човека. Най-удивителното е, че техните потомци са оцелели до днес: пигмеите от Африка – с черна кожа и менехетите от Гвинея – с бяла.

Човекът постепенно подивява. Загубва знанията си. Няма кой да предава от поколение на поколение това, което се знае преди катаклизма. Човечеството започва своето развитие от нулата.

Какво предизвиква войната? Неизвестно! Но фактът остава: война, съдейки по изчисленията на учените, е имало. Остава в интерес на човечеството да се предотврати повторението й.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *