Луната е база за 5 хуманоидни извънземни раси

 

Откровенията на Джон Лир

Бившият пилот на ЦРУ Джон Лиър стана широко известен сред уфолозите по света в средата на 80-те години на миналия век. Тогава той започна да прави гръмки изявления в медиите за укриването от правителството на САЩ на информация за НЛО и извънземни. Ето цитати само от едно негово интервю с американски журналисти:

„През 1953 г. извънземен кораб се разби и в него имаше извънземен, когото нарекохме EBE 3, и който след това помогна на правителството на САЩ да построи космически кораб, използвайки извънземна технология.

През 1962 г. имахме кораби, които не можеха да се движат по-бързо от скоростта на светлината като извънземните кораби, но бяха достатъчно бързи, за да стигнат до Луната за 60 минути и да стигнат до Марс за няколко часа. Първият полет до Марс е извършен през 1966 г. През 70-те години на миналия век, преди НАСА да започне да унищожава снимки, направени от Аполо 8, 10 и 11 и публикувани през 1971 г. в книгата на НАСА SB2-46, на Луната можеше да се видят град, космическа база, тръби, пътища. , растителност, осветление , мина и ядрен реактор. Това изисква извънземно сътрудничество, тъй като много от структурите на Луната вече са били там преди операциите. Това се прави през последните 40 години.”

Освен това на своите пресконференции Джон Лиър твърди, че разполага с документални доказателства, че на Луната са разположени няколко извънземни бази, а общият брой на извънземните, разположени там, достига няколко милиона. Според него базите на извънземните се намират под повърхността на Луната и представляват цели подземни мегаполиси, а самите извънземни летят от спътника на нашата планета до Земята от хиляди години и продължават да го правят и до днес.

За самия Джон Лиър всичко започва, когато той все още е действащ служител на ЦРУ. Той и четирима помощници са инструктирани да изберат от 2800 доброволци, които твърдяха, че имат психически способности, тези, при които тези способности бяха най-развити и могат да бъдат приложени на практика. В резултат на работата на екипа на Лиър почти всички кандидати за екстрасенси „отпаднаха“, с изключение на двама кандидати. Ето как Джон Лиър описва процедурата за провеждане на този подбор:

„Беше извършен строг процес на подбор на пет етапа. Всеки от тях трябваше да назове елементите, които бяха скрити в кутията. От 2800 души само двама успяха да направят това. В случая не е било необходимо да се разчита на късмет, тъй като обектите са много специфични – пирамида от малахит, фигурка на куче, перо на райска птица, шепа тиквени семки и кичур вълна от койот.

Съгласете се, невъзможно е да познаете такъв комплект. В строго секретен проект, първо в калифорнийска изследователска лаборатория през 70-те години на миналия век и след това във военна база в Мериленд, ЦРУ, армията и разузнавателната агенция на отбраната набираха мъже и жени, които твърдяха, че имат способности за екстрасензорно възприятие (ESP). .. да помогне за разкриването на тайните на военното и вътрешното разузнаване.“

Жителят на Колорадо Марк Стивънсън и Амелия Лийдс, жителка на предградията на Вашингтон, успяха да преминат първия етап от тестването. На следващия етап на кандидатите бяха зададени въпроси за майката на Джон Лиър, за която не можеха да знаят нищо преди. Някои от въпросите бяха: „Посочете датата на смъртта, причината и професията на жената, чиято снимка ви беше показана преди теста, както и нейните музикални предпочитания.

Според Лиър, който е наблюдавал хода на експеримента, отначало и двамата екстрасенси, които са били в различни стаи, почти едновременно са се потопили в транс, а когато са излезли от него след около пет минути, са дали 100% верни отговори на всички въпроси , които им бяха зададени. Следващата фаза на експеримента е проведена през 2012 г. Неговата цел беше да разбере какво могат да кажат екстрасенсите за Луната, ако отново седнат в различни стаи, за да избегнат евентуални тайни споразумения и да проведат експеримент едновременно с двама експериментални субекта. Ето какво успя да разкаже Марк Стивънсън за Луната, излизайки от транс:

„Луната е била обитавана повече от 100 000 години. Тогава в недрата на спътника на Земята е имало океан, а около него са били разположени големи градове. Там живееха малки същества. Сред тях бяха сиви джуджета, бледи тънки хуманоиди, крилати миниатюрни същества – общо пет цивилизации. Тези същества все още съжителстват днес дълбоко под повърхността на Луната. Има много по-малко вода, но засега е достатъчно. Джуджета от спътника на Земята са посещавали нашата планета повече от веднъж. Селищата им са разположени в Южна Америка, Централна Азия, Сибир и Африка.

А ето какво успя да разкаже жената екстрасенс Амелия Лийдс за Луната и нейните обитатели:

„Около 110 хиляди години преди новата ера на Луната се случва катастрофа, която разрушава атмосферата и всъщност направи повърхността на земния спътник необитаема. Първите обитатели на Луната бяха готови за това и се спуснаха в дълбоки скривалища. В същото време водата се просмука в дълбините и изпълни кухината в центъра на космическото тяло. Там има градове на феи, гноми и джуджета. Много от тях все още живеят и се развиват там.

За съжаление, тези малки същества практически нямат условия за висок технически скок – изключително оскъдното разнообразие от вещества на Луната не позволява изграждането на голям брой космически кораби. Те обаче успяват да създадат няколко и да летят до Земята. Сега някои от тях са се заселили в земните кухини на нашата планета, а други живеят на Луната. Понякога можете да видите как малки дисковидни обекти вземат вода с планктон от океана, за да размножават подобен живот в дълбините на Луната. Освен вода, жителите на Луната добиват метали на Земята.“

Изводът, който Джон Лиър прави въз основа на разказите на двама екстрасенси и събраната от него доказателствена база, е следният:

„Двама души, без да знаят предварително за какво ще се говори, практически едно към едно описаха съществуването на цивилизации на Луната. Всичко, което знаем за Луната, е лъжа, измислена от правителството на САЩ с конкретната цел да скрие своите извънземни дейности и програми.

Не мога да го докажа, иначе вече щях да съм мъртъв. В момента не мога да ви покажа снимка на Enterprise, въпреки че съществува. Но това са точно технологиите, които се появиха, след като правителството на САЩ наля милиарди или трилиони долари във всички изследвания на Tесла.“

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *