НЛО скандал се вихри в Германия (видео)

Германският Бундестаг отново защити правото си да не разкрива таен доклад за извънземни. Frank Raytemayer пет години съди Бундестага – настоява да види тайния доклад за неидентифицирани летящи обекти .

Той е  изготвен след като в далечната 1978 г.  малката страна Гренада решава да повдигне темата за НЛО в Организацията на обединените нации.

„Какво има в този доклад – не е ясно.

Може би в него има доказателства, че  летящите чинии съществуват. Информация за това кой ги контролира: или са земни сили или извънземни, или и едните, и другите. За това можем само да гадаем“ – казва Raytemayer.  Интересът на германците към НЛО е огромен.

Почти всеки ден в интернет се появяват видеодоказателства,  на които са били заснети различни светещи летящи обекти. Въпросът трябва да коментират официални лица.

„В Германия ние нямаме Зона -51, както в САЩ , където са наблюдавани неидентифицирани летящи обекти, така че аз не мисля, че може да има мотиви  да се скрие нещо“ – казва федералния комисар за защита на данните и свобода на информацията Peter Shaar.

Уверенията, че в секретния доклад няма нищо, а  Бундестагът се съпротивлява, за да не може случаят да стане  прецедент и след това да  трябва да се предоставя достъп до всички документи, са засипани с негативни коментари. Сега наистина има повече въпроси , отколкото отговори.

Например, все още не е разгадана тайната на белгийските  UFO. През 1990 г.  за прихващането на неидентифицирани летящи обекти се вдигат във въздуха изтребители F16. Светещите точки се итдалечават съ скорост много по-голяма от скоростта на звука. Що се отнася до Frank Raytemayera, наскори той загуби втория си процес срещу Бундестага.

Той , разбира се, готов да стигне и до Европейския съд. Но всичко това означава, че ще минат години , преди да се разбере,  дали германските парламентаристи са скрили нещо сензационно.

по материали на еxopolitik

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *