Американски изтребители преследват НЛО (видео)

Аналитичната компания To the Stars Academy of Arts and Science публикува ново видео, на което изтребител на американските ВВС наблюдава неидентифициран летящ обект.

Съобщава се, че записът е направен от изтребител  F/A-18 Hornet през 2015 г. на източното крайбрежие на САЩ на височина 7,5 хиляди метра. Вижда се овален обект, който се движи с голяма скорост над повърхността на морето.

Преговорите на пилотите показват, че са успели да хванат на прицел НЛО чак на третия опит, а по-рано те не са се сблъсквали с такива обекти и били изненадани от това, което са видели.

През декември 2017 г. Пентагонът публикува видео от 2004 г. На кадрите се вижда как американските изтребители се опитват да прихванат въртящ се НЛО, който се движат по-бързо от всички самолети на американските военновъздушни сили.

По-рано департамент на отбраната на САЩ официално призна за съществуването на „Разширена програма на идентифициране на заплахите за авиация“, в рамките на която 2007-2012 г. ведомството се занимава с изучаване на неидентифицирани летящи обекти. Общо 22 млн. долара са били изразходвани за финансиране на тази програма.

Още по темата:

 

ЦРУ публикува разсекретени материали за НЛО

Героите на телевизионния сериал „Досиетата Х“ биха се радвали да научат, че ЦРУ  публикува серия от документи, с надпис „Секретно“, свързани с НЛО. Те са декласифицирани скоро след началото на… Continue reading „ЦРУ публикува разсекретени материали за НЛО“

НЛО едва не се сблъска с чилийски изтребител (видео)

На 10 февруари 2017 г. в град Пуерто Варас (Чили) се проведе авиошоу и зрителите снимат всичко на видео. На едно от тях се вижда огромен неидентифициран обект, който лети… Continue reading „НЛО едва не се сблъска с чилийски изтребител (видео)“

НАСА публикува снимки на загадъчни артефакти, намерени на Луната през 1966 г.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *