Америка стои на края на пропастта

Световно правителството ще бъде създадено върху руините на Съединените щати, ако кошмарните планове за нов световен ред не бъдат разрушени.

Има само една много малка частица съмнение, че Америка, както и   целия западен свят като цяло, е близо до загиване, което напълно ще промени живота им и ще го преустрои в колективистичен модел, управляван и контролиран от същите престъпници, които са виновни за настоящата криза.

Америка е била насочена към икономически, военни и социални катаклизми от глобалисти, които знаят, че за да накараш хората да   приемат нов начин на живот под влиянието на Новия световен ред, е необходимо да се унищожи базата на всичко, което са знаели преди и са харесвали.

Свободата, просперитета и обикновените хора нямат място в „пост-индустриалната революция“ и всеки опит за сриване на жизнения стандарт на гражданите на Америка има за цел да разруши тези идеали.

Две години сме свидетели на колапса на обществото, срив на свободната търговия и безмълвно приемане на тези, които организираха кризата, за да може да служат като „спасители“ и да установят своя  твърд фашистки режим, на данъци върху емисиите,  създаване на „екологично ориентираната икономика“, провеждане на постиндустриална революция. Статутът на Америка като първа  световна сила неизбежно ще бъде унищожен , ако тези мерки бъдат приложени.

Планът за Америка е да се потопи страната в хаос по такъв начин, така че да бъде погълната цялата и да бъде изпреварена по пътя към глобално правителство. Глобалистите искате да направят с Америка това, което са сторили с трети страни по света, създавайки един слой на бедни и безправни граждани, които зависят изцяло от правителството.

Милиони американци са измамени и заблудени до такова състояние, че когато големите вестници пишат – страната влиза в трета, още по-ужасна спирала на Голямата депресия, безработицата се извисява нагоре все по-безумно, полицейски служби няма да реагират повече на престъпността, разпада се инфраструктурата и др., в този момент най-популярното съобщение на Yahoo.com (най-посещаваният уебсайт в страната) гласеше, че Брад Пит е обръснал брадата си….

По същия начин, когато обществото и икономиката се срутват около тях, американците са много по-ангажирани да протестират срещу преминаването на някакъв баскетболист от един отбор в друг….

Въпреки това, сега хората се обединяват под знамето на бунта срещу действията на „голямото“ правителство. Това води до политически победи на неангажирани хора,  които не са про-властни кандидати, и които сега сериозно заплашват да унищожат двупартийния монопол на властта във Вашингтон през ноември тази година. Това принуди хора близки до Обама, открито да признават необходимостта от местна терористична атака като единствен начин да се спаси неговото президентство и по-широката  колективистка програма.

Глобалистите сега се борят с времето, за да успеят да   унищожат напълно това, което крепи Америка, след което имат намерение да я възстановят отново, според собствените си планове. Ето защо централните банки вече се отказват долара, това е част от движението за единна световна валута, обезпечена от централната банка в световен мащаб. Тази валута ще бъде резервна валута в света за Новия световен ред.

Ето защо полицейски управления  съобщават, че те вече няма да реагират на целия списък с престъпления, включително кражба. Определено равнище на беззаконието трябва да съществува, за да оправдае създаването на тотална полицейска държава, която неизбежно ще се появи след като започнат да избухват масови безредици.

Ето защо носещите вреди строги мерки за икономии се продължават в този момент, в който доходите и работните места вече са загубени. Разходите за основни услуги ще скочат в небесата, или те ще бъдат изключени напълно. Америка ще бъде подложена на „шокова терапия“, подобно на това, което се проведе в други страни, за да се накарат  хората да приемат най-ниското ниво на живот, бедността и зависимостта. Разходите за енергия ще се увеличат многократно след катастрофалните мерки за екологично ориентирана икономика, като тази инициатива „ще се изпълнява“, като платените магистрали и пътища  и цялата система на нови данъци на потребителите ще превръщат в прах всички очаквани доходи, оставащи след плащането на енергията.

Световното правителство ще бъде сформирано от пепелта на глобалната депресия, конструирана от финансови терористи, които са привели в действие цяла верига от събития; в тази схема има само един изход, един извод, освен ако ние не определим точно кои са тези глобалисти в действителност.

Всеки, който има отношение към властта, явявайки се член на Съвета за външни отношения, или на Билдербергите или Тристранната комисия, е враг на Америка и трябва да бъде изхвърлен от офиса, лишен от влияние и идентифициран като един таен престъпник, който се опитва да унищожи Съединените щати като световна сила.

Само чрез разобличаване и смачкване на политическото влияние и сила на тези лица, можем да се надяваме да осуетим техните кошмарни планове за Америка.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *