В небето над Китай се появиха три слънца

„Вижте! Извънземните  са пристигнали! „. С тези викове жителите на китайския  град Лешан посрещнаха необикновено явление в небето около 10 ч. на 26 юли тази година.

Три кръгли светещи диска се появиха в небето и останаха  там за около 10 минути преди да изчезнат. Професор Уанг Сичао от обсерваторията  на Китайската академия на науките казва, че произходът на тези дискове досега не може да бъде определен. Това изисква по-задълбочен и цялостен анализ.

Уанг обяснява, че на произхода на тези изкуствени светила може да са повлияли много фактори, включително посоката на ледени кристали в небето, броят на тези кристали и плътността на перестите облаци в небето.

Тези кристали действат като призми, които могат да заставят светлината на слънцето  да изглежда като множество кръгове. Въпреки това, според Уанг, ситуацията в момента на появата на тези три диска не е адекватна за се появи подобен феномен.

Същият професор добавя, че произходът на този феномен може да се определи само след доказателства от други свидетели и снимки от различни ъгли.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *