Странна епидемия поразява ТВ – водещи : губят разсъдъка си

Странна вълна от превръщането на речите на тв коментатори в набор от неразбираеми безсмислици предизвика съмнения, че за това може да са виновни американските военни.

В четири случая, получили широк отзвук, водещите започват да говорят правилно, но след това изпадат в неразбираем делириум и стават доста объркани и с размътен разсъдък.

Честотата на тези „атаки“ доведоха до това, че теоретиците на конспирацията като причина започнаха да говорят за тайни експерименти на правителството.

Последната жертва: Съдията Джуди Шейдлин трябваше да спре своето съдебно телевизионно предаване в сряда, след като изведнъж започва да говори безсмислици.
В Интернет започнаха да се появяват теории, които обвиняват американските военни, че правят изследвания за използването на микровълнови оръжия, които контролират разума.

Америка никога не е признавала тези изследвания, но привържениците на тази теория твърдят, че ефектите о микровълновите сигнали, които могат да се видят във водещите репортажи са типични при стимулация на мозъка чрез микровълново излъчване.

Що се отнася до мотива защо му е на Пентагона да облъчва водещи, мнението на теоретиците не е толкова конкретно.

Съдия Джудит Шейндлин от «Judge Judy» в сряда е изпратена в болница, след като започва да говори безсмислени думи по време на записа на шоуто си в съдебната зала.

Ввътрешни лица твърдят, че Sheindlin, която води шоуто, е най-популярната в дневните телевизионни програми в Америка, седяла пред камерата и започнала да казва неща, които са без абсолютно никакъв смисъл.“

След това тя обяви прекъсване, защото се почувствала зле и поискала от екипа да се обади на бърза помощ.

Тя е освободен от болницата на следващия ден, но неин говорител каза, че медицинските изследвания не са открили причината за словесните и безсмислици.

Нейното разстройство на речта е четвърто в серията случаи, които доведоха до трескави спекулации.

Видеото със случая на съдия Джуди не е било пуснато, но другите три случая, са записани на видео и бързо се разпространяват по интернет.

Първата жертва е била репортерът на CBS Сьорен Брансън, ковто в репортаж от миналия месец за наградите „Грами“ започва изведнъж да говори несвързано.

По-късно тя казва: „В главата ми като че ли нещо започна да се блъска, имах чувство на дискомфорт и знаех, че нещо не е наред. Бях уплашена и объркана.“

След това, канадски журналист, който разказва за участието на страната си във военната кампания внезапно загубва способността си да изразява ясно мислите си.

През януари, жертва на странните събития става и Сара Карлсън от WISC-TV. Тя започна да разказва за опитите на живеещите в Уисконсин да променят промени в здравната реформа на Барак Обама, но скоро става ясно, че тя има проблеми да произнася думи и след това камерата се премества върху уплашената втора водеща.

Източник Daily  mail

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *