Няколко НЛО над Лондон – видео

На видеото ясно се забелязва един голям обект, както и няколко по-малки съпътстващи НЛО над сграда номер 1 на радио Би Би Си в Лондон в петък 24 юни, 2011.
Експерти твърдят, че това видео изглежда много надеждно.

До днес това е най-качествената, реална и потвърдена от множество свидетели поява на НЛО над Лондон.

Related Posts

10 thoughts on “Няколко НЛО над Лондон – видео

  1. Скоро или късно,истината ще излезе на яве правителствата няма да могат да крият съществуването на разумен интелект някъде в вселената…

  2. Според Дейвид Уилкок, извънземните са заявили на илюминати, че през 2012-та ще се разкрият и те нищо на могат да направят за да им попречат. Много неща ще се случат в много близко бъдеще. Доброто иде ;-)

    1. Постарай се. Защо мислиш, че всички медии, бълват 95% негативни новини, а в нета е пълно с псевдоконспирации, като хемтрейл, ХААРП и др.? Целта е масовото съзнание да се настрои на негативна вълна. След квантовия преход, каквото е колективното съзнание на хората, в такъв свят ще попаднем. Ако искаш да живееш в красив свят пълен с любов и добродетели, зачеркни от съзнанието си всичко негативно. Трудно е, но с малко опити става. Спираш да четеш вестници, да гледаш телевизия и ще видиш, че все по-малко лоши неща се случват в живота ти. Казвам го от личен опит. А и да не забравя, бий шута не негативните си приятели, избягвай ги.

      1. Направо ми олекна от думите на Иван ,най-после да чуя думите ,които минават през ума ми доста често. Ванка браво!

        1. На мен пък никак не ми олекна като прочетох на Иванчо заблужденията. Уилкокс е платен илюминатски задник, както и повечето „конспиролози“. Колкото до извънземните направо се учудвам, че все още има хора, които вярват в тях. Не ви ли стана ясно, че всичко е манипулация?

          1. Пич така като гледам на теб са ти платили не знам колко ,но явно достатъчно ,за да се изцепиш !!!

  3. Не е необходимо да му плащат. Той е достатъчно добре дресиран от своите родители, приятели, чалга, сериали, тъпи шоу програми. Такива са 90% от населението по цялата планета и понеже, тяхното пошло и ниско съзнание, започна да руши прекалено много, на принципа на действие и противодействие, ще настъпят големи промени. Да не си мислите, че Творецът ще остави тези индивиди, да рушат планетата, докато не остане и една тревичка по нея?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *