Огромни НЛО блокират база с ядрени ракети

Авиобазата  F.E. Warren, щата Уайоминг, „временно е загубила  възможността  да поддържа връзка с 50 ракети“  Minuteman III“,
като по време на този инцидент   в близост са се появявали НЛО, според доклад от 23 юни 2011 г., изготвен от Робърт Хейстингс.

Хейстингс твърди, че „пет устройства за оповестяване при ракетна атака за пуска на тези междуконтинентални балистични ракети, които са под контрола на 319-тта ракетна ескадрила, не са били в състояние да ги контролират по време на срива“, пише в съобщението му за пресата.

Историята от 23 октомври 2010 г. продължава да се развива.

„Тази драматична история изтече в пресата благодарение на Марк Ембиндер,   редактор в  „The Atlantic „.  ВВС на САЩ след събитието   признават този проблем, казвайки, че  резервната система в подсигурявала необходимите задачи,  и  че техническият срив е продължил  само 59 минути.

Както пише изданието «The Atlantic», «въпреки че последното твърдение не е съвсем вярно според двама техници, работещи в базата Уорън, които говорят за това, че проблемите в комуникациите са възниквали периодически, но всъщност са продължили няколко часа. “

„Основният факт е,  че същите тези хора са докладвали за това, че са наблюдавали „многобройни групи“ от огромни пурообразни летателни апарати,  които маневрили в небето над зоната на местоположението на силозите в деня на срива на системите. Огромният  НЛО е бил подобен на германските дирижабли време на Втората световна война,
но той не е имал   гондола с пътници и не е имало реклами на корпуса му, ако е бил комерсиален аеростат“- продължава изданието.

„Поверителни  източници във ВВС също така съобщават, че ротен командир е предупредил очевидците,  да не говорят с репортери и следователи за “ нещата, които са видели или си мислят, че са видели“ в небето и е заплашил със сурови наказания  всеки, който  оповести подробности, свързани със сигурността на обекта. Следователно, тези хора трябва да останат анонимни  през цялото време“- пише вестникът.

„Тревожната информация е била предадена на известния изследовател и автор Робърт Хейстингс, който за последните седем месеца интервюира  правоохранителните органи и цивилни свидетели за продължаващата активност на НЛО   близо до мястото, където са базирани междуконтинентални балистични ракети в базата Уорън,  между септември 2010 и април 2011 година. Хейстингс наскоро публикува подробно изложение на тези събития, което той озаглави „Гигантски НЛО близо до ядрени ракети през октомври 2010 г. предизвика срив на системата“ – пише „The Atlantic» (виж линка ТУК на английски език).

„Инцидентът с ракети на 23-ти октомври   става по-малко от месец след като на 27 септември 2010 г. е дадена пресконференция за връзката на  НЛО  със срива в системите с  ядрени оръжия в Пресклуба   във Вашингтон, по време на която седем ветерани от ВВС обсъдиха нашествие на НЛО в пространството на бази с ядрени оръжия по време на Студената война „- пише“ The Atlantic „. Канал „Си Ен Ен» показа пресконференцията на живо, пълнометражно  видео може да видите зТУК Engl ..;)

„Според ветерани, включително двама пенсионирани полковници,
инцидентите, класифицирани като некритични, са включвали  появата на мистериозни летателни устройства, които са висели над места, където има  базирани междуконтинентални балистични ракети, а понякога са блокирали системите за ориентиране и управление на ракетите;  през декември 1980 г., дискообразен НЛО насочва , приличащи на лазерни,  лъчи към склада за съхранение на ядрени оръжия. “

„Очевидци казват, че са   принудени да кажат за реалната дейност НЛО в местата, където са базирани ядрени оръжиия и призоваха  правителството на САЩ най-накрая да разкрие  тези факти на обикновените американци „- пише“ The Atlantic „.

„Що се отнася до последната ситуацията в авиобаза Ф.Е. Уорън , Хейстингс отбелязва, че „моите информатори не казват, че НЛО наблюдаван на  23 окт 2010 г.  наистина е предизвикал срив във връзката с ракетите. И трябва да се отбележи, че командването на глобалните ударни сили на ВВС официално приписва  проблема на  неправилно поставен процесор в системата  за контрол. “

Той добавя: „още повече , че за периодичното присъствие  на огромен  пурообразен летящ обект за няколко часа съобщават различни технически групи, работещи в областта на силозите. “

Хейстингс стигна до заключението, че „случаите на наблюдения на НЛО в близост до места за разполагане на ракети в базата Уорън през последните месеци от персонала  на  военновъздушните сили и граждански лица са последната част от сагата за връзката на НЛО с ядрените оръжия. Неговата история убедително се потвърждава от документални доказателства, както е разкрито в разсекретени досиетата на американското правителство и в доказателства на военни очевидци,
датиращи от декември 1948 година.
Безбройните официални опровержения за реалността на ситуацията бяха публикувани през годините, но рано или късно, тази невероятна история ще бъде напълно разкрита. Това, от което наистина се нуждаем сега, е много смел информатор на правителството, който ще говори с факти и смели журналисти, които искат сериозно да подходят към  тези събития и да пишат за тях. “

Източник

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

6 Replies to “Огромни НЛО блокират база с ядрени ракети”

 1. Ivan

  „….НЛО насочва , приличащи на лазерни, лъчи към склада за съхранение на ядрени оръжия…“
  Убеден съм, че този лъч е превърнал уранът в ядрените глави в олово, както са установили преди няколко години и щатите и русия. Също така съм убеден,че в момента няма нито една боеспособна ядрена ракета по света.
  НЛО се грижат за нас, а те, това сме ние.

 2. ganoli

  Превръщането на уран в ядрените глави в олово – това да не ти е алхимия браточка. Да превръща един химичен елемент в друг – запознай се с химията и не говори необразовани глупости!

  • Ivan

   Това, че си неосведомен, прави ли едно твърдение невярно?

 3. Яна

  НЛО са жандармите на Луцифер и неговата армия от паднали ангели тук на земята. Активизирали са се в последните дни на човешката история, защото знаят, че малко им остава. Не забравяйте, че Бог изхвърли сатана от небесата и сега земята, нашата планета, е негова бърлога и последно убежище, тъй като той няма достъп да чистите и незаразени с грях небесни цивилизации. Очаквайте скоро и самият Луцифер да се „приземи“ с НЛО и да се представи за Исус! Ще изиска поклонение и освещаване на неделята като негов свят ден. Не трябва да слушате и изпълнявате тази заповед!! Запомнете – истинският Божий ден е СЪБОТА!!! Сам Бог е посочил това в Закона Си – Десетте Божии заповеди!
  „8 Помни съботния ден, за да го освещаваш.
  9 Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела;
  10 а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти;
  11 защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети. “ „Изход“ глава 20
  Знайте, Бог е непроменим и не може да изменя и променя законите Си! Така че бъдете готови и очаквайте Голямата измама осведомени!

  • Ivan

   Айде пак сектанти. Аман.
   Невежеството ви е престъпно. Нямате ни най-малка представа,как да ТЪЛКУВАТЕ древните писания.
   Искате ли жокер……ето
   Едемска градина – човешки мозък
   Дървото в средата на градината – епифизната жлеза

   пп. епифизната жлеза се намира в геометричния център на мозъка.

 4. ganoli

  До Иван, не знам за моята неосведоменост, но това с превръщането на урана в олово си е чиста глупост. Това си е алхимия а не химия. Един химичен елемент да се превърне в друг. Май ти си неосведомен по отношение на химията приятелю.

  На тази заблудена овчица Яна. Не говори глупости, къде е твоят сатана и демони, къде е твоят бог, твоите ангели, къде са да се поразправям малко с тях. Мен не ме е страх от тях. Призовавам цялата християнска пасмина от митологични същества. Да се явят пред мен да ги видя що за същества са… но уви… те са част от християнската развинтена фантазия. Ако станеш малко по-нерилигиозна няма да загубиш.

Comments are closed.