Над село Бугараш заснеха НЛО (видео)

Помните ли френското село Бугараш? Преди време писахме как там се стичат уфолози от цял свят. Явно не напразно, защото там е заснет  НЛО!

Любителите на езотериката вярват, че само там може да се спасят от идващия през декември 2012 край на света. Всъщност става дума за място, което се свързва с БЪЛГАРСКИТЕ богомили.

Бугараш се намира в департамента Од в Югозападна Франция. Нищо особено забележително няма в това село с население от 189 души, с изключение на връх Бугараш. Върхът е всъщност по-скоро голям хълм и е лесно да се изкачи.

Но уфолозите вярват, че върхът Бугараш крие в себе си една голяма тайна. Очевидно, посетителите от космоса са скрити под планината в „ковчега на извънземните“, в очакване на края на света. Когато Армагедон се появи, те ще полетят към дома са и от състрадание ще вземат със себе си хората, които са там, искрено се надяват на феновете на НЛО.

Кой е авторът на тази любопитна теория, не е известно. Независимо от това село Бугараш със своя връх е вече известно в целия свят и там привлича хиляди любители на езотериката, „просветени“ и просто любопитни. А на 21-ви декември, 2012 година, когато предполагаемият Армагедон трябва да дойде според календара на маите, там се очаква истинско бойно поле.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *