Биологичният тероризъм – мит или реалност

Преди няколко години в едно рудоземско село, възрастна жена суши сено на ливадата си. Над местността минава ниско прелитащ малък самолет. В мига, в който отминава самолетът и звукът от него заглъхва, на 100-ина метра в храстите възрастната жена чува странен звук от падащ предмет, звук от нещо, като голяма книжна топка. Чувството било на страх  и подозрение, но след 10-15 мин вече всичко отминава и възрастната женица решава да надникне в храсталаците да види какво ли е било това.
Когато отива на мястото, след няколко минутно лутане открива завързан  хартиен чувал с неясни багри по него. Приближила се женицата и с вилата започнала да ръчка чувала. Щом видяла, че чувалът изглежда безопасен, тя го удря по силно с вилата и го разкъсва.
В момента, когато се отворила голяма дупка в чувала от там започнали да изпълзяват непознати за възрастната женица буболечки. Тя се уплашила и побягнала към дома си. Когато на другия ден отишли на мястото, където паднал чувала, там вече нямало никакви буболечки, а само празен хартиен чувал.
От преди около месец върви пак подобен слух из селцето Бяла река.
Tози път човекът, който намира пакета, който вече бил разкъсан вероятно при падането започва да мачка непознатите буболечки с крака. Не се знае дали са унищожени всички гадинки, но сигурното било, че те са непознати за нашия район. Говори се, че същия ден прелетели ниско няколко малки самолета в необичайна посока според всекидневните полети,  които се наблюдават в небето.
Хората съвсем сериозно вече подозират, че това прилича на биологичен тероризъм. Някои пък подозират, че тези буболечки са лабораторна разработка на  химическите фабрики, произвеждащи препарати за борба с вредителите.

Кой знае… в бурни времена живеем, напрегнати времена, в които всичко би могло да се види и чуе.

http://rudozemdnes.bg/Biologichniyat-terorizam–mit-ili-realnost

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *