Руски пилоти избягаха от НЛО

Два руски самолета са били принудени да сменят курса си, поради факта, че на радара се появил  неидентифициран обект. Инцидентът е станал в небето над неутрални води в  Японско море около 03:20 мск. Пилотите на вдигнатите по тревога изтребители нищо подозрително не забелязали.

Разрешението за полет е било съгласувано само за два пътнически лайнера. Което означава, че  никой освен тях в този район не е трябвало да се намира. От силовите структури предполагат, че това може да е бил безпилотен  или военен самолет, пише MIC.

В началото на юни самолет на China Airlines  се сблъска в небето с неизвестен обект. Това се случва  по време на полет от Ченджу до Гуанджоу. 40 минути след излитане пилотът и пътниците усетили силен удар, като че ли нещо се е блъснало в лайнера. В резултат се появяа проблем с управлението и пилотите се връщат  в летището на излитане.

При кацането ясно се вижда, че единият от обтекателите на самолета е бил буквално смачкан от удара. Специалисти предположиха тогава, че ударът е бил предизвикан от … птица. Интересно каква е тази птица, която може да лети на 5-6 км?

Related Posts

2 thoughts on “Руски пилоти избягаха от НЛО

  1. Аааа има има и височинни птици. Например гъски за забелязвани дори на 10 хил. метра.

  2. Само не разбрах защо в 2-3 изречения изказът е като на Йода от междузвездните :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *