В зъб на полицай от САЩ е намерен извънземен микрочип

Бившият полицай от Олбани (САЩ) Уоли Хансън, който е  на 67 години,  по време на посещение при зъболекар бил  много изненадан, както и самият зъболекар, който открил  в зъба на пациента микрочип.


Хансън казва, че няма никаква представа как загадъчния  имплант се е оказал вътре в зъба му, а зъболекарят, д-р Фред Уелингтън заявил, че по време на последния преглед на този пациент преди година, никакви предмети не  е имало в зъбите му.  Кой, кога и как е имплантирал това необичайно устройство в неговия зъб, Хенсън не знае.

Уплашен сериозно, Хенсън веднага се свързал с хора от ФБР, които много се заинтересували от неговата история. Хенсън бил извикан във Вашингтон за  по-задълбочени изследвания в лабораторията на ФБР. Съдебно-медицинските специалисти заключили, че обектът в устата на Хенсън е малък предавател и може не само да предава сигнали , но също така и да приема. Да открият честотата, на която тече комуникация, от  ФБР все още не са успели.

Журналисти научили историята и веднага се свързали с ФБР:

Колко често имплантът изпраща сигнали?

„Не сме сигурни, но изглежда, че най-малко четири пъти на ден . Те са много кратки и е лесно да се пропуснат, така че сигналите могат да бъдат реално повече. Някои от тях продължават само една стотна от секундата, но , въпреки малкото време за предаване,  преминава голямо количество информация , както от устройството, така и към него“.

Кой е поставил на г-н Хенсън имплант в зъба ?

„Все още не знам, но това може да бъде всеки, от някаква  корпорация или чуждо правителство , които по този начин ни шпионират . Ние не сме готови да дадем точен отговор“.

Открихте ли вече какво именно предава този чип ?

„Това е някакъв код, но не е обичайният двоичен код. Това е странно, това е някакъв код неизвестен за нас. Ние не знаем каква информация се предава от устройството и каква постъпва в него. “

Вие опитвахте ли да го извадите?

“ Да, ние се опитахме да извадим устройството, но в този момент в него започнаха да се случват негативни процеси, които могат да повлияят на здравето на потребителя. Очевидно, това е направено умишлено, за да може  устройството да се изключи, при опит да бъде извадено. Ние  също така не можахме да извадим и зъба, защото  устройство е свързано с нервите на зъба. Ето защо, ние трябва да го изучим, докато е в устата на г-н Хенсън „.

ФБР все още не е в състояние да разчете кода , или да  определи произхода на импланта .

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “В зъб на полицай от САЩ е намерен извънземен микрочип”

Comments are closed.