10 000-годишни пещерни рисунки с извънземни и НЛО са намерени в Индия

nlo1apКатедрата по археология и култура на Индия планира да потърси помощ от NASA и Агенцията за космически изследвания (ISRO) за изследвания на  10 000-годишни пещерни рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО,  намерени в щата Чатисгарх.

nlo2nlo2ap  nlo3apr
Според археолога JR Bhagat, на тези рисунки са изобразени извънземни. Пещерите, в които са намерени рисунките, са  разположени на около 130 км от Райпур, между населените места  Chandeli и Gotitola.nlo3

„Резултатите от първичните  изследвания показват, че хората в праисторически времена са видели същества от други планети и е необходимо провеждане на сериозни изследвания от реномирана международна група от учени“ – казва той.

nlo2
Един от най-древните пещерни рисунки, изобразяващи кораба, от който са слезли „боговете“.

Има няколко древни легенди сред живеещите в тези села. От древни времена те се кланят на тези образи по стените на пещерата. Местните хора казват, че според заветите на своите деди, те се покланят на древните богове. Традицията гласи, че „малките хора“ са дошли от небето на кръгли летящи колесници, и са взели двама от селяните, които никога не са се завърнали.

nlo3apr1

„Рисунките са направени с естествени (природни) бои, които почти практически не са се променили, въпреки изминалите години. В тях присъстват необичайни герои,  напомнящи цифри, и се вижда, че извънземните  имат  определени оръжия и владеят различни технологични устройства. Фигурите нямат нос, а големи очи и тесен процеп за устата. Като цяло, те приличат на един класически портрет на извънземни от филмите. Става дума за  ??“сивите“.

На  няколко рисунки извънземните са облечени в скафандри.  Археолозите са изненадани, че рисунките, направени преди 10 000 години, всъщност потвърждават  не признатите официално истории за извънземни, посещавали нашата планета.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *