Как да узнаете чувствата на другия човек по гласа му

97_25_972506_1412068476Британски учени съветват жените, които се  съмняват в това, какво изпитва  мъжът към тях, да слушат тона на гласа му. Оказва се, че гласът на хетеросексуалните мъже и жени се променя,  когато  говорят с представител на  противоположния пол, който смятат за  привлекателен, пише  Fox News.

Учени от университета на Ливърпул и университета на Стърлинг проучили записи  на повече от 200 човешки гласове. Те забелязали: гласът на мъжа става по-нисък, когато говори с привлекателна за него жена.

Scott Bea, клиничен психолог в Cleveland Clinic, не участвал в изследването, съветва при разговор с  човек, който ни е харесал да не са притесняваме  и да не се срамуваме.

Спокойното и уверено поведение значително увеличава шансовете за успех. Ако човек е прекалено фокусиран върху това, което става вътре в него, гласът му  може да се повиши под влияние на тревогата и да направи човека по-малко привлекателен  за потенциалния партньор, отколкото той е в действителност.

http://bg.checkonline4you.com/kak-da-uznaete-chuvstvata-na-drugiya-chovek-po-glasa-mu/

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.