Как да станете богат. 18 правила

bogat1. Всеки  ваш проблем трябва да бъде решен възможно най-скоро, обикновено тогава са необходими най-малко усилия, за  решението на този проблем. Бъдете решителни – по-малко се колебайте и  повече работете!

2. По-малко работете за някого. Колкото повече работите, толкова по-малко живеете.   Работата произхожда от думата раб!

3. Ако искате да имате пари, изнесете на пазара някаква ценност, а хората сами ще ви донесат пари. А количеството на  на парите зависи от това колко убедително ще опишете  предимствата на тази ценност.

4. Работете само в името на своите интереси. Забравете за  фирмената култура и лоялност към фирмата. Компанията винаги се  възползва от вас, в противен случай не бихте работили в нея.

5. Помислете за това как да печелите минимум $ 50 000 на месец. Може повече- по-малко -не!

6. Парите идват при вас чрез други хора. Общувайте! Необщителните рядко стават богати.

7. Бедното обкръжение почти винаги ви дърпа в бедност. Дори и най-богатите винаги имат „роднини, приятели и други просители“, от които ако не се отърсите  професионално, бързо ще ви лишат от парите ви. Ако все още сте беден човек, във вашата среда просто не ви харесват, не зачитат, а някои дори мразят богатите. Вие винаги трябва да общувате с победителите и оптимистите. Точно така, с главна буква – Победители и Оптимисти!

8. Бедността се случва, когато бягате от отговорност!

9. Ако имате малко пари, е необходимо да правите бизнес. Ако нямате никакви пари, трябва да правите бизнес веднага, точно сега! Търсете проблемите и мислете върху това как да се справите с тях. Най-успешните решения оформете като бизнес проекти и ги предлагайте на инвеститорите.

10. Пътят към голямо богатство се крие само в пасивния доход. Доход, който идва независимо от вашите усилия. Създайте си източник на пасивен доход и живейте за  удоволствие!

11. Има само две правила за печеливши инвестиции. Първо – пазете  парите си ! Правило две – ако искате да рискувате, погледнете първото правило. Приходите винаги трябва да надвишават разходите,

12. Проучвайте биографиите и мислите на най-богатите хора в света.

13. Задайте си въпроса „Кой съм аз? Каква е моята уникалност? Какъв е смисълът на живота ми? Какво бих  правил, ако имам много пари?“ Бъдете честни! Силата, енергията, страстта на отговорите на тези въпроси, осъзнатият смисъл на собствения ви живот – са просто всемогъщи!

14. Мечтите – това е най-важното нещо в живота ви! Мечтайте и   вярвайте, че мечтите ви ще се сбъдват. Човек започва да умира, когато престане да мечтае.

15. Помагайте на хората! Не за пари, а от сърце. Но  само на тези хора, които искат да си помогнат сами. Това не са  непременно роднини или приятели.

16. Говорете комплименти! Просто похвалете на улицата  жена за красивата и прическа, мъж за красива, атлетична фигура, има много поводи за похвала. Това винаги повдига и вашето самочувствие.

17. Поддържайте ежедневно дневник на вашите победи. Недоволство и поражение се помнят 7-12 пъти по-дълго от победи и успехи. Ако паднете духом – четете тези правила!

18. И  последен съвет. Никога, никога, никога не се предавайте! С всеки враг, а бедността е враг на всеки човек, трябва да се борите до края, без милост към противника и самосъжаление.

http://bg.checkonline4you.com/1981/

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.