Осем реални мистериозни истории със зловещ край

Всички тези ужасни истории са случили в реалния живот. Но и досега нямат обяснения. Вижте за какво иде реч:

1. „Прокълнатият“ номер

Мнозина вярват, че телефонният номер 0888-888-888 носи  „лош късмет“.  Това се дължи на факта, че всичките му бивши собственици са загинали по ужасен начин. През 2000 г. този номер е принадлежал на български мобилен оператор, и оттогава той е „отнемал живота“ на всички, които са го притежавали. Първият му собственик внезапно умира от рак, а другите двама починали от огнестрелни рани. През 2007 г. компанията решава да блокира този номер за неопределено време. А ако се обадите на посочения номер, женски глас отговаря: „Teлефонът на Абоната е изключен или  е извън обхват.“

2. „Човекът от Медан“

През февруари 1948 г. кораби, намиращи се близо до Индонезия, получили сигнал за бедствие от холандския товарен кораб «SS Ourang Мedan ». Мъж на развален английски казва: „Kапитанът и всички офицери са мъртви,  в кабината и на мостика. Може би  целият екипаж е мъртъв. „Това съобщение е последвано от някакъв неразгадаем код от морзовата азбука и кратка фраза: „Аз умирам.“ Когато спасителната група се качва на кораба вижда, че всички офицери и екипажа са наистина мъртви, дори и кучето. Очите им са широко отворени, а застиналите им  лица са обърнати към слънцето. Телата лежали с протегнати ръце, а  по лицата се четял ужас. Труповете нямали никакви видими наранявания. Известно време след това този кораб експлодира и потъва, което прави по-нататъшното разследване на необяснимия инцидент  невъзможно.

3. „Кървава“ находка

Веднъж ученици от началното училище  «Riverwood» в Сидни при завръщането си от ваканция намерили в  училищния двор  буркан,  пълен с кръв. Откъде се е появил  този буркан- никой не знаел.  ДНК тестове показали, че това е истинска кръв, която е принадлежала на човек. Въпреки това  ДНК не съответствала на нито един човек в  базата данни. Досега  не се знае  истинския произход на ужасната находка.

4. Непроявения филм

През 1997 г. някоя си Rita Swift намира  в стар сандък непроявен филм. Имало и бележка: „Произведено в нашия двор, 1969“. Първите 16 снимки са стандартни семейни снимки, но от 17 до 19 кадър се оказали  снимки от миналото, създадени с пинхол камера. На снимката се виждали няколко човека, облечени в индийски дрехи от началото на 1800 г. На първата снимка се виждали в  близък план трима мъже, танцуващи във водоем; На втората снимка е  заснет бик или крава. На третата снимка се виждал  голям огън на открито и група от хора, танцуващи около него. Как  исторически снимки са се оказали на този филм остава загадка.

5. Жената в стената

57-годишен жител на Япония бил принуден да  монтира камера за наблюдение, след като у дома му започнали да изчезват безследно вещи, и той винаги  чувствал нечие невидимо присъствие. На записа, направен една  нощ, човекът видял как  малка, непозната жена се измъква от гардероба, който бил в спалнята му. Непознатата се разходила из къщата, прибрала   наличните му пари  и дори  си взела душ. На разсъмване, жената  отново се скрила  в същия гардероб. Предполагайки,  че това е някаква крадла, човекът се обадил в  полицията. След щателно търсене полицаите намерили зад гардероба в стената труп на предишната обитателка на  дома, изчезнала преди много години.

6. „Пророчеството “ на  Едгар  По

В единствения завършен роман на писателя Едгар Алън По „Разказ за  Артър Гордън Пим от Нантъкет“, написан  през 1838 г., се описват четирима оцелели след корабокрушение  моряци, които страдайки от глад, решили да изядат колегата си Ричард Паркър. През 1884 г. трима  истински моряци, чийто кораб потънал,  изяли юнгата. По случайност  името му било Ричард Паркър.

7. Човекът с две лица

През 19-ти век  живял красив млад мъж на име Едуард Moрдрейк, който  имал един ужасен недостатък: на задната част на главата си   имал второ лице.  Едуард страдал от  рядко заболяване – Craniopagus parasiticus. Според очевидци   лицето на неговия близнак било отвратително и зло. То  никога не се хранело и не говорело, но можело да се усмихва или да се мръщи, а очите му се  движели независимо от волята на Едуард. Въпреки че никой никога не бил чул и дума от устата на второто лице, Едуард твърдял, че той се събуждал през нощта от шепота на неговия „зъл близнак“, който му говорил ужасни дяволски думи. Младият мъж се молил на хирурзите да отстранят неговото „демонично лице“, но нямало лекар, който да се съгласи.  На 23 години  Едуард се самоубил, оставяйки бележка с молба да изрежат второто лице преди погребението му,   за да „не чува неговия  ужасен шепот в гроба си.“

8. Мъжът с маската

В основата на филма и книгата „Желязната маска“ е  историята на истински човек. През 1669 г. по заповед на жестокия крал Луи XIV мистериозен затворник без съдебен процес е бил затворен в замъка Pignerol. Дори придворните  не знаели за какво престъпление е обвинен. Затворникът бил длъжен да носи маска от  китови кости. До затворника винаги имало пазач, така че никой да не може да го види или чуе. Затворникът бил задържан в различни затвори, включително Бастилията, а  през 1703 г.   умира. Освен кралят на Франция никой не знаел кой и за какво престъпление е трябвало да крие лицето си зад тази маска.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Мистерията е решена: Ето откъде е микрочипът от 1794 г. в черепа на Наполеон!

Целта на изследването на черепа на френския император е бил  неговия ръст, но това, което  откриват изследователите, шокира всички. Няма много информация за доктор Андре Дюбоа. Той е френски изследовател,… Continue reading „Мистерията е решена: Ето откъде е микрочипът от 1794 г. в черепа на Наполеон!“

Мистерия: НАСА показа кадри с огромен НЛО , преследващ совалката „Атлантис“ (видео)

В интернет се появи видеоклип с огромен НЛО, преследващ космическа совалка на НАСА. В мрежата набира популярност видеозапис с неидентифициран летящ обект с огромни   Още по темата:   Загадъчен… Continue reading „Мистерия: НАСА показа кадри с огромен НЛО , преследващ совалката „Атлантис“ (видео)“

Мистерията в Нигерия: Повтори ли се Фатимското „Чудо на Слънцето“ или е постановка на илюминатите (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *