Учените доказват съществуването на паралелни светове

paralel-worldsАмерикански и австралийски учени са стигнали до извода, че съществуват паралелни светове. Както се твърди, самото  съществуване на паралелни светове се обяснява множество  явления, които се случват момента, а също и такива, които са се случвали през цялото време на съществуването на нашата планета.

Предполага се, че паралелните вселени не са в състояние  да съществуват една без другa. Според тези данни, може да се направи твърдение, според което някъде и сега има  динозаври, които в  познатия ни свят са обречени да умрат.

Според новата теория, в света се образуват нови и нови клонки на светове,  всеки път когато се случва квантово измерване. Това предположение е възникнало,  когато е доказано, че микрочастиците могат да се намират  едновременно в две различни състояние непосредствено преди измерването, с други думи, те могат да съществуват в два свята. В рамките на измерването световете се  разделят, след което всеки от тях поема по свой отделен път.

Като обясняват експертите, взаимодействието на паралелните вселени  не се случва така, както го описват  съвременните режисьори. В действителност, това е изключително сложно взаимодействие, в което световете се  отблъскват един друг.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *