Нашата Вселена, все пак, се намира в черна дупка

61620812Учени от САЩ са разработили нова теория за функционирането на нашата Вселена. Според експертите, тя се намира във  вътрешността на черна дупка.

Също така експертите са стигнали до заключението, че всички черни дупки са входове към тунелите на Айнщайн-Розен, които представляват пространства,  приличащи на тунели. С помощта на тези тунели се прави  връзка с различни части на пространството във  Вселената.

Вторият край на тунела, както смятат учените, съединява черната дупка с нейната  противоположност – бяла дупка, където нищо не може да попадне. Вътре в тунела, в същото време,  възниква разширяваща се Вселена, подобна на нашата.

Изчисленията на учените имат теоретичен характер и са със значителна стойност. С тяхна помощ, например, могат да се обяснят загадките на черните дупки, включително и факта, че когато там попадне  някакъв предмет, се изтриват  всички данни за него, пише Science News.

Related Posts

2 thoughts on “Нашата Вселена, все пак, се намира в черна дупка

  1. „..включително и факта, че когато там попадне някакъв предмет, се изтриват всички данни за него, пише Science News.“ :))) Как ли са запомнили след проверката на „факта“, след като всички данни се губят. :))))

    1. Сигурно са си личали следите от изтриването… може черната дупка да е била леко протъркана ;о))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *