Египетските пирамиди са построени от великани (видео)

egipet
Днес много учени поставят под съмнение факта на изграждането на пирамидите на африканския континент от древните египтяни.

Това, че пирамидите са били гробници на фараоните, не означава, че те са изградени от роби на древен Египет, както твърди официалната история на света. До това  заключение са стигнали археолозите, които периодично намират в  много части на света останките  на гигантски хора, които, според изследователите, са създателите на първото от седемте чудеса на света.

Древните погребения на необичайно големи хора наистина има  по целия свят (въпреки че тези констатации по очевидни причини са скрити от нас), и  не само на сушата, но и под водата. Например, преди няколко години в Якутия са открити останките на гигант, който принадлежи, както изглежда, към мистериозна раса, напълно отричаща  представите на човека за неговите далечни предци и развитието на живота на нашата планета.

Учените, които не са склонни към консервативна гледна точка за  историята на човечеството, вярват, че преди 12-20 000 години Земята е била обитавана от хора- гиганти, достигащи ръст от 12 метра и  повече. Великаните  от древността са притежавали невероятна физическа сила и са били невероятно, дори за съвременния човек, интелигентни.

Дали това е  било свързано с размера на техния мозък –  много пъти по-голям  от нашия, не е известно, но именно на тази раса много учени приписват изграждането на пирамидите.

При това  те са построили подобни структури не само на африканския континент, но и в Южна Америка, а и на много други места на планетата могат да се видят същите тези  тайнствени пирамиди.

Ние все още не знаем с каква цел са  били създавани пирамидите. Може би те са били нещо като комуникационни канали на древния човек с Космоса. Своите познания високоинтелигентната раса може да е получавала от Вселената, която съхранява  изобилие от информация и отговори на всички въпроси.

Има няколко хипотези за това как гигантите, обитавали някога нашата планета, са изчезнали от повърхността  и, оставяйки ни по целия свят, материални доказателства за съществуването си.

Най-вероятно техният огромен ръст е свързана с високото  съдържание на кислород във въздуха, и когато съставът на атмосферата, климата на планетата и нейната гравитация  започнали да се променят, създадените условия са се оказали   неприемливи за живеене на гигантите и са довели  до смъртта им.

Или те просто са напуснали планетата, което е по-вероятно.

Кратко филмче по темата (на руски)

 

И още по темата:

Смитсъновият институт призна за унищожаването на хиляди скелети на гиганти

Related Posts

3 thoughts on “Египетските пирамиди са построени от великани (видео)

  1. А може би описаната раса от великани е била с такива размери, защото играта е била на друго ниво – същият твърд диск.

  2. оказателства за съществуването на великаните има в изобилие. И то много повече отколкото са доказателствата за изсмуканата от пръстите теория на Дарвин за произхода на човека от маймуната. Само в България количеството на намерените скелети на гиганти е огромно. – http://aliya. blog.bg…trandja.1106728

    Както е огромно и нежеланието на хората на статуквото да ги покажат и огласят. Тези находки автоматично са изнасяни навън, в Израел и заключвани там. Това се прави не само от правителствата на България, но и от тези на една съседна Гърция например.
    И все пак истината не може да се скрие – много учени говорят смело за гигантите, макар и наказвани за тази си смелост. Един от тях е Клаус Дона, а също и Майкъл Кремо. Много руски документални филми официално говорят и доказват гигантите.
    http://aliya. blog.bg/history/2014/04/22/velikanite-i-bylgarskite-kamenni-zidove.1259071

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *