Накъде ни водят владетелите на света

Малко теория … Нека започнем с най-важното: как в действителност може да се получи световно господство? И като цяло, възможно ли е? Хм, не е скромна задача. Много от вас вероятно с усмивка ще си спомнят за холивудския злодей, който крещи: „О, това съм аз – повелителят на вселената!“ Всъщност главният герой не предизвикваше доверие , а и целият му вид дискредитира самата идея за всеобщо господство.

Но въпреки факта, че проблемът не е прост и не е нееднозначен, може да се каже, че вселенско доминиране не само е възможно по принцип, но вече е получено от една група от хора сега.

Нека да започнем с теоретичните основи.

Първа теза: Човешкият индивид не е годен да бъде единствен владетел на вселената, защото има ограничен умствен капацитет и слабо смъртно тяло.

Въпреки това за владетел става организация, един вид надорганизъм, използващ колективен интелект, и предаващ знания от поколение на поколение. Човекът е подходящ само като временно олицетворение на организацията за зрителите – профани, при това само на определен етап.

Втора теза: Изисква се познаване на истинските закони и правила, чрез които се развива както цялото човешко общество, така и неговите индивиди.

С голямо съжаление може да се каже, че тези закони и аксиоми, които се „подават“ на цялото човечество като неизменни истини, при проверка се оказват неверни, непълни, и често напълно лъжливи. И това е така неслучайно. Към този момент ще се върнем по-късно.

Теза трета: Изисква се Велика идея, най-добре с религиозно-мистичен смисъл, за да сплотява искащата властта организация.

Последният ярък пример по този пункт отлично се илюстрира от Адолф Шикългрубер, на света известен като Хитлер. Това той хвърля на германската нация тази захарна пръчица: вие сте истинските арийци, а другите – добитък, при това третокласен. Вие, със самия факт на раждане, трябва да повелявате на народите!

И нацията от най-великите мислители и музиканти клъвна на въдицата. Как завърши това – знаете. Между другото, без мистика в случая не е минало: под СС е имало тайна организация, наречена „Aнанербе“, занимаваща се с историческа и мистична обосновка на уникалността на германската нация, търсене на Шамбала и знания на отминали цивилизации.

Теза четвърта: Има нужда от първоначален капитал за започване на кампанията.

Тук, в действителност, няма какво да се коментира. Без начален капитал и обущарница не може да се отвори, да не говорим за световно господство!

Теза пета: организацията трябва да е тайна, желателно напълно невидима отвън, за непосветените наблюдателя.

Някак си се случва все така, че доброто винаги е малко, и изобщо не винаги е достатъчно за всички, затова организацията, която е завладяла властта в света и ресурсите на планетата, винаги ще се възприема от хората като узурпатори, хищници и бандити, а от там до въстанието не е далеч ,

Това на нас (владетелите), разбира се, не е необходимо. Ето защо каквото и да се случва, организацията трябва да се скрие от любопитни очи. Напълно да се скрие от хората е малко вероятно, но може да се облече в религиозни дрехи, криейки, разбира се, истинската роля и истинските си задачи.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *