Извънземните екскурзии до зоологическата градина, наречена „Земя“ (видео)


Впрочем зоологическата градина може и да е с друго име , просто питомците и, тоест ние с вас, я наричат ​​по този начин – Земята.

„Теорията за зоологическата градина“ много логично и убедително обяснява факта какво представляваме ние (диви животни, готови да се убиват един друг заради жени и парче хляб), и защо извънземните не искат да се свържат с нас. Ние осъзнаваме, че те понякога влязат в контакт с нас, посещавайки и грижейки се за този зоопарк, но ние искаме нещо друго. Бихме искали извънземните да слязат до нивото на нашата диващина и започнат да гримасничат като нас и да си отнемат един от друга парченца хляб и да се отдават първични страсти. Тогава бихме приели, че това са наши приятели, които са пристигнали с приятелска визита от друга галактика. И така …

На Мексико просто му върви с посещения на извънземни

Трудно е да се каже с абсолютна сигурност защо над Мексико толкова често се появяват НЛО. Някои уфолози твърдят, че в тази страна, особено във вулканите, има извънземни бази или портали за пътуване в друго пространство- време.

Повечето критично настроени експерти обаче смятат, че Мексико просто има късмет в това отношение. Най-вероятно над страната летят извънземни кораби, които лесно могат да бъдат снимани – което си е чиста случайност.

Ето и сегашната визита – летящата в нощното небе над град Ensanada класическа извънземна чиния – може да се причисли към случайността. Нещо повече, ако се съди по това, което авторът на материала е написал – тази визита е уплашила много жители на града, тук НЛО не се появяват толкова често. Въпреки това, възниква въпросът: защо тази вечер извънземните са решили да посетят именно това място, какво ги е привлякло в мексиканския град Ensanada?

Въпреки това лидер по внимание на извънземните са САЩ

Предлагаме ви два клипа, които показват НЛО над САЩ.

Над Лос Анджелис са заснети три неидентифицирани обекта под формата на светещи кълба, едното от които (най-голямото), изглежда, е бил нещо като главен наблюдател, а двета други (по-малките) вероятно са обслужвали неговата мисия. На записа се чува как развълнуваните хора обсъждат този странен феномен в тъмното небе. Много от тях смятат, че това е дело на военните, но има и много хора, които отдавна знаят и вярват – Америка е в центъра на вниманието на извънземните цивилизации.

Над град Оклахома Сити странен обект е прелетял бързо в нощното небе, което е объркало много уфолози. От една страна, той изглежда като метеорит, но експертите твърдят, че траекторията на полета на НЛО не е била като на метеор – тя е твърде права и е под много остър ъгъл. Изглежда че просто някой е прелетял с някакво фантастично устройство, при това напълно безшумно.

Видеокадрите на следващия са показни по телевизията, но и журналистите не са разбрали веднага за какво става дума. Това предизвикало стотици обаждания до студиото на телевизията, показала видеото, и тези обаждания показват, че американците много се интересуват от НЛО.

Наистина, защо извънземните ни наблюдават? И както изглежда това продължава не едно хилядолетие, но защо все още не са направени никакви стъпки за сближаване? Или все пак го правят, но по-голямата част от хората не знаят нищо …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *