Квадрокоптер засне НЛО в Мексико (видео)

Над село Тепостлан в мексиканския щат Морелос наскоро е прелетял НЛО, който  е заснет на видео от квадрокоптер.

Трябва да се отбележи, че тук се намира древното селище на ацтеките Teпостеко, известно с това, че постоянно привлича НЛО. Една от тези „летящи чинии“, изглежда е прелетяла над населеното място посред бял ден и е била заснета от дрон от сравнително  близко разстояние.

По-долу е публикувано и видеото, заснето от мултикоптера «DJI Mavic Pro», чиято камера е с висока разделителна способност и с висока честота на кадрите.

Поради факта, че над Teпостлан и околностите му често се появяват предполагаеми извънземни  кораби, един от местните жители дори си закупил специално за това дрон и го издига всеки ден в небето с надеждата да заснеме някой НЛО.

Гледайки преди няколко дни записа, направен от височина 90 метра, мексиканецът неочаквано забелязал, че вдясно от дрона на значителна скорост е прелетял малък диск със сребрист цвят. Вижте:

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.