Конспирации: Гигантският пожар във Великобритания опроверга официалната версия на терористичните атаки в Ню Йорк (5 видео)

Причината, поради която Grenfell Tower не падна, се състои в това, че огънят сам по себе си, не може да доведе до там, че сграда с такава солидна стоманена конструкция да се срине на земята. Какво означава всичко това? Това означава, че всичко, което ви е казано във версията на правителство за сградите от 9/11, е неистина. А пълна и тотална измислица.

 

Да, точно така. Тя не падна. Когато кулите – близнаци горяха, огънят бе обхванал по-малко от 5% от общата им площ. В Сграда 7 имаше само няколко локални пожари в офисите. Но Grenfell Tower почти напълно бе погълната от пламъците в продължение на няколко часа, а тя не само не падна, дори нямаше признаци, че ще падне. Когато пожарът свърши, тя си остана да стърчи. И За това Има причина.

 

Да? Тя падна, защото … какво? От нищо. Тя не беше в пламъци, тя не пострада от самолет, тя просто падна. Първата сграда със стоманена рамка в историята на съвременния свят падна на земята, поради абсолютно нищо. Това е, в което правителството иска да повярвате. Но неудобната истина ни бе открита с Grenfell Tower в Лондон, като завинаги ни лиши от вярата ни във версията на правителството.

ЗАТОВА кулите-близнаци и сграда 7 рухнаха на 9/11:

 

оригинал

Следва.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *