Много интересни неща на Марс… (видео)

Необясними и интересни от гледна точка на това, че Марс е безжизнена планета, на която не е стъпвал човешки крак. Е, човешки крак може и да не е стъпвал, казват уфолозите, но извънземните са били там – това е сигурно!

Виртуални археолози смятат, че това е сто процента сигурно, защото на снимките, направени от марсохода Curiosity, се виждат все повече и повече доказателства за този факт. Например, последната находка на уфолозите –  останки от НЛО, които указват, че някога там са кацали извънземни.

Части от обшивката на НЛО, намерени на планината Шарп,  а  съдейки по марсианския прах върху него, те са там от дълго време. Възможно е това дори да не е фрагмент от разбит кораб, а някоя развалена част от него, която е захвърлена. Защото за тези части почти на 100 % е сигурно, че са изкуствени, те са твърде съвършени за да са създадени  от природата, която предпочита по-странни и сложни форми.

Разбира се, не всички потребители в мрежата са съгласни с това твърдение, много хора не виждат в това откритие нищо забележително, защото не е много по-различно от останалата част от пейзажа на планината Шарп. С това са съгласни и служители на НАСА, които сега изразиха мнение: тези находки, в които уфолози влагат много съмнително съдържание, не могат да служат като доказателство за разумен живот на Марс или присъствието там на извънземни и техни апарати.

Впрочем, виртуалните археолози не вярват особено на НАСА. Приемайки, че (и не без основание) НАСА крие ключови доказателства от широката общественост.

Но дори и косвените доказателства за присъствието на извънземни на Марс или някакъв друг разумен живот са твърде много. Изгледайте това видео  и си направете изводи. Или поне можете да се замислите за необятността на космоса и неговите тайни …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *