Светещ ангел бе заснет в небето (видео)

В YouTube се появи   много интересен видеоклип, който показва нещо много необичайно в небето.

За съжаление авторите на видеото не предоставят никаква информация: къде се е случило това, кога, кой е заснел този ангел сред облаците? От друга страна, самият видеоклип е толкова красноречив, че не е необходимо обяснение.

Веднага може да се разбере, че този ярък облак под формата на ангел, не може да бъде продукт на сивите облаци, които го заобикалят. Освен това, изненадващо е как „играе“ този „облак“ – ту се превръща в ангел, след това се замъглява в нещо безформено – той трепти в небето и явно го прави съзнателно …

Има и такава теория, че облаците са разумни същества. Може би не всичко, а онова, което е попаднало в обектива на тази камера – със сигурност е.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.