„НЛО“ прелетя по странна траектория над Йелоустоунския супервулкан (видео)

В YouTube се появи нов видеоклип, на който се вижда как прелита огромен НЛО над Йелоустоунския супервулкан в северната част на щата Уайоминг. Видеоклипът е направен на 9 юни, но едва наскоро е качен на сайта.

Йелоустоун отдавна е гореща точка за ловците и НЛО ентусиасти, изследващи паранормалното. Като това не е първият случай с неидентифициран обект в небето близо до Йелоустоун. През 2016 г. бе забелязано нещо като безпилотен апарат, който кръжи точно над върха.

Интересът към супервулкана се засили през последните месеци, особено през лятото, когато в продължение на една седмица в района на вулкана станах повече от 400 земетресения. „Това е най-големият брой земетресения в Йелоустоун за една седмица през последните пет години.

Експерти от американската  USGS считат,  че рискът от изригването на супервулкана в  Йелоустоун е доста ниска, с вероятност  1 към 730 000.

Все още няма официално обяснение за това, което е записано в този видеоклип.

 

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “„НЛО“ прелетя по странна траектория над Йелоустоунския супервулкан (видео)”

  1. Иванов

    То случайно там не е летяло.Значи нещо предстои.Добре че сме далече от там

Comments are closed.