Извънземен спътник на орбита около Луната (видео

 

Уфолог от САЩ е публикувал в интернет снимка от експедицията „Аполо 15“, на която може да се види в орбита около Луната сателит, който, както смята изследователят, е същият мистериозен спътник, наречен „Черният рицар“.

Уфологът е анализирал снимки, които са достъпни на уебсайта на НАСА и е открил на тях мистериозен сателит на орбитата на Луната. Впрочем още през 2015 г. експертите на НАСА заявиха, че никакъв сателит „Черният рицар“ не съществува, а това са парчета от термоизолацията, откъснали се от един от модулите на МКС.

Дали това е така и кой е прав не се знае, но уфолозите упорито твърдят, че спътници на извънземни цивилизации летят над Земята и около Луната.

 

 

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.