Конспирации: Луната е „закрита“ за земляните. Въпросът е – кога и от кого? (видео +)

Ние вече сме писали за това, че Луната – е заета от извънземните, и най-меко казано – Селена  може да е  огромен космически кораб или база. С това са много добре запознати великите сили  на Земята, които някога дори си организираха състезание, кой пръв ще стъпи на повърхността на Луната, и изведнъж … почти едновременно изгубиха интерес към тази тема. Защо?

Луната е суверенната територия на “ небесния народ“

Както всички знаем, Съветският съюз, за ​​разлика от САЩ, стигна до Луната с помощта на луноходите. Един от операторите на „Луноход-2“ Андрей П. си спомня, че това е била много забележителна машина, дори и заради това, че е имала …. картечница. Питаме Защо? Но създателите на лунохода очевидно са предполагали нещо или от нещо са се страхували.

 

Американците по същата причина изоставят Луната

През 1996 г. излезе книгата „The Lost Space“ на д-р Eдуин Райс, който е бил член на проекта „Аполо“. В книгата си  авторът описва подробно как астронавтите от „Аполо 17“, както и операторите на руския луноход,  се сблъскват с владетелите на Селена.

Участниците в тази лунна мисия се движат по повърхността на Луната с „Ровър“, и в един момент те също стигат до структура с форма на купол. От там веднага излизат няколко ракообразни животни или роботи, и ровърът … престава да се подчинява на хората.

В това време астронавтите чуват ясна реч, която те незабавно предават на Земята. Това бил латински език. На земляните било казано, че са нахлули в чужда територия, и трябва незабавно да се махнат и то завинаги.

Естествено астронавтите се втурнали към  ровъра, който веднага станал послушен, а връщането на Земята преминало без никакви усложнения. Само че на самата Земя  това изключително събитие предизвиква много слухове, като се започне с това, че Луната е превзета от руснаците и че това са техни роботи, и се завърши  с това, че спътникът е владение на извънземна цивилизация.

 

Провеждайки  в резултат на този въпрос   двустранни преговори, двете суперсили се отказват от всички свои лунни програми, под предлог, че те са твърде скъпи и не представляват никакъв икономическа и политически интерес в близко време.

Между другото, на руснаците селенитите  демонстрирали силата си така: пред удивени  изследователи в океана потънал под водата огромен айсберг и повече не се показал …

 А какво ли още не знаем? Предстои да видим….

 

Related Posts

5 thoughts on “Конспирации: Луната е „закрита“ за земляните. Въпросът е – кога и от кого? (видео +)

  1. Това не го бях чувал.Изглежда несериозно и малко вероятно,до някъде.

    1. П.С. Би било полезно да бъде извършен Ядрен експеримент на повърхността на луната с около 1 гигатон заряд.Така ще се разбере най накрая дали лунната пръст е само за прикриване на металната и обшивка,както се твърди и по този начин да се изясни случаят веднъж и завинаги.

  2. Г-н Иванов, американците вече веднъж опитаха да качат бомба на Луната. Уж за сеизмични изследвания. Аполо 13 не беше пуснат да кацне защото имаше бомба на борда си. Космонавтите по чудо се завръщат живи. Никой не обича агресивни, прости маймуни да се разхождат из къщата му, нали?

  3. До луната са ходили само машини/роботи,луноходи и т.н./Хора не.Публикации за хора стъпили на луната са лъжа.Не съществува още технология ,която да предпази човека от космическите лъчения.Роботи ДА,хора НЕ.Може би се работи усилено по този въпрос,но за сега няма резултати.Космонавтите са на 360 400 км от земята,до там ги пази земния магнетизъм от лъченията на космоса…..

  4. P.S.Аполо13 изобщо не е допуснат извън тези400км.Този който ги е върнал е знаел,че не могат да отидат до там.Знаел е каква беля ще стане при ядрен взрив и е намерил най елегантния начин да го предотврати…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *