2011. Русия нанесе тектоничен удар върху Япония

Президентът на Русия изведнъж посети Курилските острови – това бе сигнал. Япония клъвна и отпразнува Деня на Северните територии – с истерична нотка на за скорoшна битка за земята си. След това японският  премиер изгори знамето пред руското посолство и полетя над руските Курилските острови с хеликоптер. И тогава Русия атакува.
Вижте и това фантастично обяснение на японското земетресение, представено в блога  livejournal от блогъра oh-la-la.

Даваме ви  възможност сами да се запознаете  с теорията му и да си съставите свое  собствено мнение за нейната достоверност, както направихме и за теорията за HHARP.

„Понякога реалното развитие на събитията в световната политика изглежда толкова чудовищно и фантастично, че всяко друго обяснение и   всяка лъжа, в очите на хората изглежда по-правдоподoбна. Ето какво се случи с Япония.

Събития са подготвяни дълго време.
Веднага след края на Втората световна война  Сталин, следвайки  параноичната си логика не подписва мирен договор с Токио. Няколко Курилски острови, които попадат под окупацията на съветската армия, стават де факто, но не и де юре част от Съветския съюз.

Първоначално това не притеснява никой, но към края на Студената война, Япония, принудена от своите икономически интереси, се превърна в активен участник при преразглеждане на резултатите от Втората световна война. През 90-тте години  руският тихоокеански флот е в упадък, има само една рота морски пехотинци, които са боеспособни, но те са изпратени в Чечня.

Япония, възползвайки се от момента, започва да засилва военния си потенциал.

Към  2010 г. Силите за самоотбрана   на Япония са   толкова мощни, че могат да се противопоставят на руските въоръжени сили в региона. Но, за щастие, модерна война без ядрени оръжия е невъзможно да се спечели.
Без значение колко силни са японците, във всеки един момент, при неблагоприятно за Русия развитие по време на евентуална война, Москва щеше да засипе Япония с ядрени ракети.

Пред правителството на Япония  стоят две възможности: или   да не се бие, или да стане собственик на ядрена бомба.
Да не се бие не може, и нещата не опират само до островите, наречени Северни територии, а в шелфа,  богат на природни ресурси, необходими за развитието на икономиката на Страната на изгряващото слънце. Следователно, бомбата е необходима за да има гаранции, че въоръжените конфликти няма да се превърнат в ядрена война.

За производството на оръжеен плутоний са били привлечени редица страни, включително членове на Европейския съюз и Съединените щати. В атомните електроцентрали, включително и Фукушима, започва производството и натрупването на необходимия брой ядрени взривни вещества. Към края на 2010 г. на лидерите на Русия става ясно, че войната е неизбежна.
Президентът на страната беа принуден  да посети Курилските острови за да подчертае твърдостта на своите намерения. Японските власти се възползваха от това посещение като претекст и започват масирана кампания за връщането на островите.

В свое интервю първият президент на Съветския съюз почти издаде  военни тайни.
Той говори за това, което наистина е повлияло на американската програма „Зездни войни“. Оказва се, че Горбачов намеква на ухото Рейгън, че СССР притежава такива оръжия, че ядрените в сравнение с тях,  изглеждат като детска игра. И Рейгън повярва.

Това оръжие е реално.
Без да навлизам във физиката на процеса, ще обясня по-накратко. Всеки знае, че има така наречените тектонски разломи – места, където литосферните плочи се сближават една с друга. Ако се въздейства върху разлома  на единия му край, то в другия му край това въздействие, многократно засилено, също ще се прояви.
С други думи, ако заложим на определена дълбочина неголям заряд и го взривим, ще получим като резултат ужасно земетресение, отдалечено  на много, много хиляди километри. И мястото на  желания катаклизъм се изчислява по една много проста формула.

В края на февруари  Япония отбеляза Деня на Северните територии.
За край на тези тържества е имало предложение да се създаде  масова  истерия и като следствие, десант ужа на цивилни в Кунашир. Японският министър-председател участва в изгарянето на флага пред руското посолство, след което полетя с хеликоптер над руските Курилски  острови.

Нямаше къде да се отстъпва.

Провокацията и последващата военната операция можеше да доведе до нарушаване на целостта на страната и до ядрен конфликт. Заради това е бил нанесен удар по остров Хоншу с тектонични оръжия. Заплахата от война е преместена във времето поне с пет години. „

Related Posts

5 thoughts on “2011. Русия нанесе тектоничен удар върху Япония

  1. Физичесмкото въздействие върху тектоничните плочи е едно, а ХААРП е съвсем друго нещо. С физическо въздействие, ДА, но с хаарп, в никаъв случай. ХААРП е плашило за глупаци.

  2. От първа ръка знам, че японците са били предупредени за това земетресение, така, че то не е неочаквано. Момичето, което даде тази информация, след като я научава си идва в България. Ай стига псевдоконспиративни теории, аман от глупости. Големите сили, само чакат нещо по необичайно да се случи и започват да си приписват заслуги. Стщото беше и по време на студената война. Блъфове с неземни оръжия.

  3. Alo ivane do sega ne bqh chuval da mogat da se predskazvat zemetreseniqta.Az puk imam priqtel koito uchi v Japan i si beshe v BG predi tragediqta v Fukoshima no tova e suvpadenie zashtoto imashe pochivka.Sega pak e tam.A inache i az moga da prognoziram che v Japan shte ima zemetresenie to prez mesec gi lulee tam.

  4. Dobur den dragi zriteli ot men Emil Cholakov.Dnes seizmichnata aktivnost shte bude normalna bez osobeni razmestvaniq na zemnite plastove.V srqda se ochakva v raiona na trakiiskata nizina leko poliushvane s magnitut 3 po Rihter shte trae tochno 5sec.Kum obqt se ochakvat 2 vtorichni trusa no te nai veroqtno nqma da budat useteni.Povod za pritesnenie nqma :-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *