Постигане на безсмъртие – нова надпревара между Русия и САЩ

Сега руснаците започнаха нова надпревара с американците –  кой  ще постигне пръв безсмъртие. Интересното в случая е , че крайната дата , до която това трябва да се реализира, съвпада- 2045 г.

Основаната в Русия Корпорация за безсмъртие пряко се свързва със сегашния президент  Владимир Путин, се казва в сюжета на тв програмата “Пари”.

Според някои руски медии, той ще стане първият човек, достигнал до безсмъртие, защото през последните години все повече и повече се интересува  от научното развитие на проблема с безсмъртието, пише MIGnews.

Трябва да се отбележи, че основателят на корпорацията Дмитрий Ицков не крие, че създаването на хуманоиден робот е първа стъпка за компанията.

“Когато такива изкуствени тела надминат по показатели оригиналните биологични, мисля, че хората ще бъдат щастливи да преминават в тях и да продължават да живеят,” – казва Ицков. Все пак, трябва да се има предвид, че тези технологии ще могат да си позволят не богатите, а само супер богатите хора, тъй като изпълнението на проекта е на стойност милиарди долари.

В същото време  в Русия активно се говори за друг проект, който се занимава с вечен живот. Богатите се редят на опашка за замразяване. И се появиха слухове, че модата за безсмъртие е поставена от Путин.

Read more: http://30dumi.eu/2012/11/postigane-na-bezsma-rtie-nova-nadprevara-mezhdu-rusiya-i-sasht/#ixzz2Dht0DXWn

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *