Десетки африкански ученици се срещат с извънземни, долетели с космически кораб

На 14 септември 1985 г. в няколко вестника в Зимбабве са публикувани статии за неидентифицирани летящи обекти, които са били наблюдавани в небето на страната по това време.

А само след два дни в град Рува, който е на 20 км от столицата Хараре, наведнъж 62 ученици в частно средно училище на възраст между 5 и 12 години,  наблюдават в небето над него ярък  сферичен обект, който изпълнил в небето сложни пируети.

Ученици и учители гледали този спектакъл като  омагьосани. Това сферично устройство обиколило сградата на училището, след което се  приземило на около 30 метра от нея. От него излязъл почти веднага мъж с дълга черна коса, с  тъмни очи и ръст около 90 cm. Той не изглеждал  агресивен или зъл. Неговият външен вид и маниери  подсказвали добри намерения. Непознатият постоял малко до апарата, а след това се насочил  към тълпата притихнали деца.

По това време  всички учители били в училището, за да  решат как да се действа в този конкретен случай. И докато непознатият вървял към децата, станало нещо невероятно. Той изведнъж изчезнал от погледите им , а след това се появил отново, но на самия връх на сферичния НЛО. Чужденецът, сякаш прочел  страха в очите на децата си и  решил да не ги плаши с близкото си присъствие. За известно време той гледал децата, а след това влязъл в машината, която веднага се устремила в небето с главоломна скорост.

Децата били изумени и уплашени. Много си помислили, че демоните са слезли от небето, за да ги вземат в ада, както е описано в африканските легенди. Това наблюдавал само един възрастен човек – шофьорът на колата, която кара  училищните продукти. Шофьорът седял в кабината на колата до вратата на училището  и не вярвал на очите си. Между другото, дъщеря му също била в двора сред учениците от същото училище.

Директорът на училището веднага се обадил на уважавания учен Синтия Хайнд и и разказал какво се е случило. Хайнд със съгласието на родителите на учениците, събрала децата в актовата зала и  помолила всяко едно от тях подробно да разкаже за случката и да нарисува този НЛО. 35 деца направили рисунки на това уникално събитие.

По-големите  ученици твърдят, че непознатият им казал:
„Имате много красива и необикновена планетата. Но тя е ужасно замърсена. Вие трябва да бъдете по-внимателни,  да се отнасяте грижливо с нея, в противен случай тя ще ви отмъсти. „

Синтия Хайнд и други експерти уфолози признават  случая за уникален и в същото време за  реалистичен. Много е трудно да се накарат 62 деца едновременно да говорят неистини.

 

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!</span

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *