Митичната планета Нибиру се появи на официален сайт, засега само на снимки

Явно всички, които са вярвали в съществуването на легендарната планета X, известна още като Нибиру – тя наистина съществува! Сега става ясно защо сайтовете на НАСА бяха частично недостъпни по време на прелитането  на кометата ISON.  Сателитите, които следят околослънчевото пространство,  освен кометата ISON, сa заснели и огромна планета,  намираща се по космическите стандарти много близо до Земята.

Сензационните снимки са публикувани на официалния official U.S. Navy Web Site, официалния сайт на Военноморските сили на Съединените щати.

Както се оказва, Военноморските сили на САЩ отделят  много внимание на това, което се случва в Космоса и на  сайта им има голям раздел за мониторинг на околослънчевото пространство.

Авторът на тази статия пише, че като човек,  свикнал с данните, публикувани на интернет страниците на спътниците  SOHO и STEREO, е изненадан от факта, че американските военни са качили снимки без редакция.

Това се вижда веднага. Виждайки огромна планета , хиляди пъти по – голяма от размерите на нашата планета, първата мисъл беше –  дефект на камерата. Но при разглеждане  архивите за снимки от 28-ми ноември 2013, той намира  потвърждение на присъствието на планетата в две секции за  сателитни снимки и промени за различни времена на снимките .

Защо планетата е захвърлила маскировката си и се е показала. Може би това се дължи на мощни слънчеви изригвания,  настъпили в този период от време или кометата ISON,  кой знае … Но предположението, че Нибиру от дълго време е в близост до Земята, но е скритa от очите ни, има отдавна.

На снимките от спътниците тя със сигурност се появяваше и  преди, но изглежда, че просто са я изтривали от снимките. Защо снимките сега са изложени в свободен достъп ? Доста вероятно това е умишлено. Може военноморските сили на САЩ да са се сдобили със свой Сноудън …

Как е възможно планета са такива огромни размер да не се вижда и да не влияе на всички други планети наоколо? Отговорът може да е прост – както ние не виждаме НЛО, които са заобиколени от плазмена обвивка,  не само ги скрива от човешките очи и системи за наблюдение , но също така позволява да се изключи влиянието на външни сили – гравитация, вятър и т.н.

Така че и тази планетата, ако има същата технология може да е невидима и да не оказват влияние върху Слънчевата система. Това не е фалшификат.
Можете да се убедите в нейното съществуване , като  последвате тези връзки:

 

http://secchi.nrl.navy.mil/sccimages/index.php?subdir=HI_SREM_A/20131128/512&nothumb=0
http://secchi.nrl.navy.mil/sccimages/index.php?subdir=HI_A/20131128/1024&nothumb=0

 

Related Posts

6 thoughts on “Митичната планета Нибиру се появи на официален сайт, засега само на снимки

  1. Фотошоп !!! Такава планета като Нибиру не съществува , защото няма как да премине през астероидния пояс без да бъда атакувана от хилядите астероиди там.

    1. Ти до вчера все в космоса си пиеше кафето и знаеш как стоят нещата там горе =)))

  2. Когато илюзониста движи дясната ръка-той иска да гледате именно дясната.Но лявата прави нещо съвсем друго.Вероятно-отвличане на вниманието в погрешна посока.Търсете Нибуру другаде.Освен ако вече не е твърде голяма за да се крие.Всичко е възможно.

  3. И кое второ слънце я осветява отгоре на 12 часа ? А нашето изобщо не я ?

  4. Няма невъзможни неща. Човешката раса е силно ограничена, агресивна и прекалено затворена.Знанието за реалността над облаците се притежава от шепа пилоти и още по-малко космонавти/астронавти. Не знаем какво реално става там. необходимо е да вярваме на това което ни се казва и представя за истина. Не знаем в каква реалност живеем. Възможно е Нибиро да съществува, възможно е да е близо и в близките дни да започне да влияе на нашият свят. Възможно е анунаки да същуствуват. Възможно е всичко да е една илюзия на Матрицата. Кой знае как стоят нещата и дали иска да знаем ние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *