Швейцарски учени: Атлантида е съществувала на Марс и Египет е контактувал с нея

Egypt_Atlantis-1Швейцарските учени твърдят, че Атлантида е била на Марс, и нейните космически кораби са идвали на Земята и са контактували с древен Египет в продължение на значителен период от време! Те твърдят, че имат доказателства, че легендарния фараон Тутанкамон е загинал в чужда космическа совалка при катастрофа.

shore-2
„Марсианската цивилизация се е самоунищожила или е унищожена от  огромен метеорит, докато Египет е все още бил в разцвета си,“ – каза д-р Стефан Вайс  пред журналисти и учени в Берн, Швейцария.

3

А жителите на Марс са оставили своя отпечатък не само на Земята, но и на Марс. Снимки, направени  от марсианска сонда,  показват останките от храмове върху повърхността на планетата.

„Египетските пирамиди, медицината, високотехнологични обработки, летателни апарати  и много други неща – това определено са резултати от технологии, която не произлизат от Земята, а от Марс. Това е нашето убеждение –  че представители на марсианската Атлантида са търгували  тези технологии с египтяните в замяна на злато“.

Д-р Вайс и неговият колега, египтологът Конрад Вейтч, съобщиха, че те са разчели  египетските писания, в които се говори, че Атлантида е била на Марс. Свитъците  описват технологично напреднала цивилизация, която е съществувала извън нашата планета „в огромния черен океана на космоса“.

4

„Изследователите отдавна знаят, че египтяните са имали  летателни апарати. Модел на такъв  бил намерен в гробницата на Тутанкамон“ – казва д-р Вайс.

„В светлината на информацията от свитъците, сега виждаме, че планерът е копие на извънземна космическа совалка. И това точно такъв космически кораб, който се е разбил с Тутанкамон на борда“
5
Не всички участници в конференцията са съгласни с тяхната теория. Д-р Рауш,  германски историк, казва, че те са отишли твърде далеч, наричайки Атлантида марсианска колония.

„Аз не се съмнявам, че египтяните са били в контакт с извънземни. Но докато не получим възможност да се запознаем с руините на Марс, няма как да знаем дали има останки от Атлантида. По мое мнение, ако Атлантида е съществувала, тя е съществувала на Земята“ – каза той.

Норвежкият астроном Eлинг Гаде казва – „Aтлантида  най-вероятно е колония на извънземна цивилизация, но тя определено е била на Земята“.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *