Извънземните може да приличат на скариди

image20266157_2110f3468dc63c12ad37fb624f2ad95eАмерикански учени заявиха, че ако има живот на Юпитер, тези същества може да приличат на  земните  скариди, пише FP. Съобщението бе направено в резултат на изследване на вулканична дейност на спътниците на петата планета от Слънцето с  космически сонди.

Според учените, може би под дебел слой лед на повърхността на луните на Юпитер има  термални източници. Около тях могат да живеят организми като тези, намерени в близост до дълбоководни горещи извори в света, на дълбочина четири хиляди метра в Карибския басейн.

По-рано беше съобщено, че космическият телескоп Хъбъл е заснел пара на замръзналия  южен полюс на една от луните на Юпитер – Европа. Наличието на  може да бъде признак за съществуването на водни гейзери, които изригват на повърхността на небесното тяло.

Различно мнение за външността на извънземните има американския инженер Бойд Бушман, който е работил в корпорацията Aerospace Lockheed Martin. Преди смъртта си, той разказа за извънземните.

Бушман е  работил в „Зона 51“ на тайната военна база в Невада. Според официални данни това са  хангари за самолети и там се правят експерименти с нови летателни апарати. Според неофициални –  там се пазят разбили се  космически кораби и дори  тела на извънземни.

Бушман твърдеше, че е  виждал извънземни: това са същества с ръст около 1,5 м , дълги пръсти и крака с ципи, те се движат с летящи чинии с диаметър  11.5 метра. Те живеят повече от 200 години, могат да комуникират с хората от Земята с помощта на телепатията и да четат мисли. Според него, извънземните са пътували от дома си  до нашата планета 45 години, а сега 18 извънземни работят за американската армия.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *