НЛО като транспорт за демони и ангели – 2

99958060Продължение. Има и други подобни свидетелства от  контактьори. Но има и доказателства, които предполагат, че хората са се срещали с демони или някакви същества, попаднали в нашия свят от ада.

Франсоа Meрсие, шофьор от Страсбург, описва  свръхестествения си опит:

„Отидох в гаража, стори ми се, че там има някой. В крадено от непознатоекрадено от рнепйознато стаята се носеше отвратителна миризма, напомняща на вонята на бездомните кучета. Не забелязах веднага, че в ъгъла се крие някакъв  звяр. Така си мислех в началото. Той се изправи и се приближи до мен. Създанието беше космато и имаше  удължена глава, на която  носеше нещо странно, като каска. „Ела с крадено от анепознатсойкрадено от непознато мен“ – каза косматото създание. В следващия миг чух, че от улицата ме  извика приятел. Съществото скочи и се завъртя на място. Аз изведнъж  почувствах слабост и загубих  съзнание. Когато дойдох на себе си над мен стоеше моят приятел Андре. Косматото създание с  каската бе изчезнало. “

Според френския уфолог крадено от непознаторекрадено от непозенато Жак Вале, Франсоа е срещнал демон, който е дошъл да вземе душата му. Тази среща се е състояла през октомври 2001 година. По това време в небето над предградията на Страсбург местните жители са наблюдавали  много неидентифицирани летящи обекти, повечето от тях са  били с триъгълна форма и са се крадено от непозйнйатоккрадено от непознато появявали в ранните часове.

Вале  вярва, че демоните отдавна са на Земята. Те се занимават с подбор на хора, които са генетично подходящи за чифтосване с крадено тот непокзнато крадено от непознато демоните. Представители на хибридната раса от демони стават роби и за да вършат насилие срещу хората, да  разпалват войни  и политически вълнения, за да може Сатана по-лесно да завладее света.

Активисти на английската НЛО организация BUFORA също се придържат към демоничната версия за произхода на НЛО. Бившият председател на BUFORA крадено от непознатоккрадсено ост непознато Рандъл Пъг се занимава с  разследването на причините за масова смърт и странни „хирургически“  увреждания на добитъка в Западен Уелс през 1987г.

Светещи кълба кръжат в небето, мистериозни, облечени в сребристи костюми същества  гледат в прозорците на къщите на местните фермери, загинали крави с отрязани гениталии, телепортация на животни от крадено от непознатодкрардено от непознацто една ферма в друга – с това се сблъскали  изследователите. Всички тези явления показват,  според Пъг,  че с НЛО летят дяволски свръхестествени същества, чиято цел е  да вземат  властта над хората.

НЛО като транспорт за демони и ангели

крадено от непознатоакраедено от неапознато крадено от днепознатойкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *