Страшните пророчества на Нострадамус за 2015 г.

nostradamusПророчествата на Нострадамус за 2015 г. сочат ужасните събития, които коренно ще променят нашия свят. Според френския пророк, през 2015 г., мъртвите ще станат от гробовете си, а данъците ще изчезнат. Светът ще тръгне по нов път. Според неговите прогнози през следващата година четирима премиери на водещи страни в света ще станат жертва на нападения.

Нострадамус пише, че през 2015 г. ние очакват  тежки военни конфликти, и че ще има големи промени, причинени от унищожаването на езиковата бариера между народите.

За 2015 г.  Нострадамус прогнозира голямо изригване на вулкана Везувий, което сериозно ще разтърси  Италия. Франция и Германия ще са  в криза.

Ще бъде открит еликсир на дълголетието, и хората ще могат да живеят до 200 години. Въпреки това откритие, човечеството няма да може да го използвате дълго време, тъй като Земята ще бъде поразена от слънчева радиация и хората ще умират млади.

Силно земетресение се случи в Америка (неизвестно коя), в резултат на което на континента ще започне сериозна хуманитарна криза. В западното общество ще бъдат отменени данъците, а науката ще направи велики открития.

В пророчествата на Нострадамус също се казва, че хората ще могат да общуват с животните, а в някои страни раждането ще бъде под строг контрол. В тези страни хората ще се нуждаят от  специално разрешение, за да имат деца.

Пророчество за излизането на  мъртвите от гробовете им има в Новия Завет, където Йоан Богослов описва събитие, което се случва на Земята.

Според религиозните текстове, първите признаци на Апокалипсиса ще бъде появата на фалшив Месия, чиито действия ще се  сравняват с действията на Исус Христос. В Библията те се наричат лъжливи пророци, които ще ни мамят, че правят чудеса.

Related Posts

3 thoughts on “Страшните пророчества на Нострадамус за 2015 г.

  1. „Излизането на мъртвите от гробовете им“ – по-скоро ще активираме сензори (трето око или нещо такова) и ние живите ще можем да ги виждаме. А те, мъртвите, живеят явно между нас, но сега не ги виждаме. Не бива да приемаме буквално всичко подобно написано. Скелетите са мъртви кости от столетия или хилядолетия. Няма как мъртвите да тръгнат просто така. По-вероятно енергийните полета ще се виждат. И сега има хора, които твърдят че ги виждат. А сливане на два или повече свята (измерения) не е невъзможно, а недопустимо.

    1. грешите, подобно сливане на материални светове (или измерения) вече беше наблюдавано и регистрирано във Китай с така наречените „китайски миражи“, във Русия също беше наблюдавано подобно явление, така че не е изключено грохотът и странните звуци по света да са проява на другоизмерна същност, или произходът им да е свързан със интервенции във някакви подземни секретни бази, що се отнася до излизането на мъртвите вие всъщност не отчитате възможностите на т. нар. „енергийни полета“, които могат да взаимодействат с материалния свят, ако приемем хипотетично че това е така, то излизането на мъртвите всъщност би било напълно възможно

  2. x_name41, имате предвид наслагване на свят върху свят. Спомням си че имаше подобен случай в малко руско градче на хълм, а от него се вижда на отсрещен хълм и друг град несъществуващ никога преди това. Явлението е било наблюдавано в продължение на часове. Може би имате право.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *